torstai 15. tammikuuta 2009

Piparityttö liikkeellä taas

Tämän tytön kultaverkkotausta on ajalta ennen punchinellaa. Olen varsinainen hamstraaja ja tiesinhän jo 15 vuotta sitten näköjään tälle tulevan joskus käyttöä. Tätä tuli pari metriä lahjapaketin kääreessä enkä raskinnut heittää pois. Ikinä ei olisi tullut mieleen ilman tämän päivän tietoa, että tästä on stanssattu paljetteja. .. todella tärkeää tietoa ;)
Kukat tytön taustalla on leimattu Rubber Stamp Tapestryn pikkuruisilla leimasimilla.

Olen ajastanut tämän kortin tänne aiemmin, jotta olisi jotain päivitettävää.
Töihin tottumaton on iltaisin ihan näännyksissä eikä jaksa tehdä mitään askarteluun liittyvää. Odottelen kyllä innolla viikonloppua..

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oikein kaunis ja onnistunut kokonaisuus:) Voi sua väsynyttä työn uuvuttamaa, vielä päivä ja viikonloppu koittaa :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

olet ollu aikaasi edellä kun on ollu niin aikasin tota matskua! kaunis kortti! stemppiä töihin!

TaijuS kirjoitti...

Ihana tuo kuva, ja kaunis koko kortti. Niinpä, tuli itsellekin mieleen, että aikaasi edellä olet ollut. Ja taas tuli todistettua, että mitäänhän ei tietysti kannattaisi hävittää, sillä sille voi tulla joskus tärkeääkin käyttöä ;)

Susanne kirjoitti...

Niin kaunis kortti!!

Täällä myös yksi säästelijä... varsinkin mineilyjä varten tulee mietittyä mitä jostakin voisi vielä tehdä. Uusi vuosi oli hyvää aikaa... meillä keräiltiin rakettikeppejä; hyvää rakennutarviketta mm. minihuonekaluihin =DD

Eija kirjoitti...

Tosiaan, fiksusti voi sanoa että "aikaansa edellä" :) Olen tällainen vileeni, että mitään en oikein raaski heittää pois. Periaatteella "tuotakin voi joskus tarvita" on kertynyt nurkkiin melkoiset määrät tavaraa. Joku voisi sanoa jopa roinaa ;) Mutta ylpeänä kerron, että tyhjiä maito- ja jogurttipurkkeja en säästä.

Heather kirjoitti...

This is gorgeous Eija, love the colours and soft look you've created.
I've left you something on my blog.
hugs Heather xx