perjantai 2. tammikuuta 2009

Leimasimet korteiksi


Terhi tässä uudenvuodenaattona heitti ajatuksen, että pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä jokaisesta leimasimestaan kortti. Minullakin on useampia leimasimia jotka on tullut hankittua, mutta ovat jääneet mietinnän asteelle kun taas jotain muuta uutta ja akuutimpaa on tullut tehtäväksi.

Perustan oman kategorian näille korteille, mutta kun suurin osa on kuitenkin näitä samojen valmistajien leimasimia kuin entisetkin, niin lisään niitä myös aiempiin kategorioihin tekijöiden mukaan. Toivottavasti siis tapaan itseni usein niin uusien kuin vanhojenkin leimasinkuvieni parista eli saisi käytyä koko varaston läpi. Voi olla turhan kunnianhimoinen tavoite, mutta yrittänyttä ei laiteta.

Ajattelin aloittaa räväkästi laiskanpulskealla rintsikkakatilla, joka tosin on uusimmasta leimasintilauksestani.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Todella kaunis kortti... Olit tänään moneen kertaan ajatuksissani työpäiväsi takia. Toivottavasti päivä meni hyvin. Onneksi oli pehmeä lasku ja heti pääsit viikonlopun viettoon :)

Maaret kirjoitti...

IHQ toi rintsikkakissa :) Tekis mieli se itsellekin tilata :) Muutaman leimakuvan olen joskus siitä saanut ja muistaakseni just edelliseltä kommentoijalta eli Maijulta :) Oletko täysin rättiväsynyt, työn uuvuttama, toivottavasti et, onneksi viikonloppu edessä, yksi työpäivä ja taas vapaata :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

upean värinen kortti ja leimasin on tosi ihana! pitäsköhän tehdä itsekin tosta leimasimesta kortti mut katsotaan!
upea kokonaisuus sinun korttisi!

Anonyymi kirjoitti...


شركة تنظيف افران
شركة تنظيف افران
شركة تنظيف افران