sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Keiju-terveiset Raumalta

Eilen oli korttiaskartelijan unelmapäivä Raumalla "Kevään Korttitalkoissa". Tytöt olivat taas tehneet loistavat järjestelyt (lue tarjottavat :) ja paikka oli tapaamiseen kuin tehty. Halauksista ei tahtonut tulla loppua ja pari ilon kyyneltäkin taisi mulla silmäkulmassa tavatessa olla. Ihana oli tavata vanhoja tuttuja ja uusiakin.

Maaretin kanssa tuli juttua, että kuvani blogissa ovat tummia. Kuvankäsittelyohjelma on huono, sen ainakin tiedän. Tätä kuvaa vaalensin aika lailla eivätkä värit nyt kyllä ole alkuperäisen oloiset, vaan kirkkaammat. Kokeilen nyt kuitenkin.

Leimasin on Sweet Pea Stampsin ja stanssi minulle uusi Spellbindersin Label Seventeen. Tykkään tästäkin kovasti.Yhtään ei kuvasta näy keijun upeat kimalteet Decoartin "Glamour Dust Chrystal", mutta upea välke hänellä on. Taitopuoti Paperinauhan Heli oli levittänyt myyntipöydän, mikä suorastaan notkui ihania juttuja. Tuo Glamour Dustkin on häneltä.

Tein jopa toisenkin kortin, josta ahkeruudesta tuli melkein haukkuja :D
ps. Jehko taisi tehdä kuusi...

Maiju on ansiokkaasti kirjoittanut tapahtumasta ja kuvannut osallistujia. Käykäähän kurkkaamassa.

Kiitos vielä Pihku, Riituli ja Tintti!

9 kommenttia:

Maissi kirjoitti...

Tätä korttia ihailin jo eilen Raumalla tietämättä kenen tekemä se on ;) Kaunis ja tyylikäs kortti. Oli kiva nähdä eilen ja saada myös kasvot tutulle blogille.

maiju kirjoitti...

Mä niin tykkään tästä. Kaikki on niin kohdallaan ja oli ilo nähdä tämä myös livenä.

Riina kirjoitti...

Huikean kaunis kortti. Oli todellakin kiva taas nähdä. Toivottavasti pian taas nähdään.

Maaret kirjoitti...

Kotiuduttu juuri, raskas, mutta antoisa ja iloinen viikonloppu takana! Oli taas ilo tavata ja istua "vakiopaikoilla". Korttisi on ihastuttava ja valoisasti blogattu:), joskin livenä aivan huippukaunis kimalteineen kaikkineen.

maiju kirjoitti...

Nyt vasta luin tekstin...Mun koneellani sun korttisi kyllä näyttävät ihan hyviltä eli mulla ei ole ollut ongelmaa kuvien tummuudesta. Tosin mun näyttöni on niin hyvä ja siinä on sellainen valaistus, joten voi johtua myös siitäkin. Pitää katsoa ensi kerralla kannettavalla, että näyttääkö hyvältä ;)

Tintti kirjoitti...

Tämä on aivan valtavan kaunis kortti. Oli tosi mukava taas tavata ja toivottavasti tapaamme pian uudelleen. Kiitos vielä kerran kukkasesta.

Pihku kirjoitti...

Kaunis kortti! Mukava oli nähdä taas, toivottavasti taas pian nähdään. Kiitos ihanasta kukasta.

Maarit kirjoitti...

Herkullisen värinen keijukortti. Itse teen pääsiäiskortteja.

Apris kirjoitti...

No nyt minä sain kasvoille blogin:) Taisit istua selkäni takana Rauman tapaamisessa. Korttisi on todella kaunis ja ihastelin sitä myös livenä. Ihanat herkät sävyt.