tiistai 12. huhtikuuta 2011

Kultaa ja perhosia

Edelliseen korttiin verrattuna tässä on sitten vaikka mitä hörhellystä Klipin perhosista lähtien. Ressasin reunat ja lisäsin Walnut Stainia niihin sekä kukkiin. Kukissa on kyllä vielä kultaglitteriäkin. Taustaan kiinnitin harsokankaan gessolla. Kulmien kultakivet ovat lasimurskaa mitä ostin viime syksynä Jyskistä aikomuksena laittaa niitä koristeeksi kynttilöihin. Kynttilät jäivät toistaiseksi tekemättä, mutta lisäsin niitä sitten tähän. Tätä korttia ei kyllä passaa laittaa postiin etteivät lasit murskaannu ja hajoita kirjekuorta.

 Ja sitten tulee vinkki. Tämä on pätevää liima-ainetta, millä saa kortissa pysymään kiinni tuollaiset epätasaiset jututkin ja tärkeintä on, että se kuivuu näkymättömäksi. Aivan kuin ylimääräinen aine haihtuisi.

4 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Kaunis on korttisi... Mulla on vastaavaa murskaa, jota ostin Ruotsista Pandurosta ja sitä kanssa kokeilin jossain vaiheessa. Kiitos tuosta liimavinkistä.... pitää katsella ja mahd. testailla ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ede sanoi,mistähä tuota liimaa saisi ostaa?

Eija kirjoitti...

Hei!
Liiman olen ostanut Q-kirjakaupasta. Löytyy varmasti melkein jokaisesta taidetarvikkeita myyvästä kaupasta. Valmistaja on Windsor&Newton ja purkissa on yksi litra ainetta. Liimailee siis aika pitkään.

jasonbob kirjoitti...

balenciaga shoes
golden goose mid star
air jordans
yeezy boost 350 v2
golden goose
golden goose
air jordan shoes
golden goose sneakers
stephen curry shoes
lebron 15