perjantai 1. huhtikuuta 2011

Muissa maalmoissa

Haasteisiin olen osallistunut harvoin, mutta tässä on kortti Mojomondayn reseptin mukaan.
Viikolla saapui muutama LOV:n söpö leimasin joita olen ihaillut monissa blogeissa. Tätä kuvaa en ole usein nähnyt, tyttöjähän näissä enimmäkseen esiintyy, mutta tämä näky on varmasti tuttu monessa perheessä.

Kuvan tämä kehno värittäjä väritteli distresseillä, laitoin useampaan paikkaan Glossy Accentia. Iso tähti on Around the Blockin Big Metal Bradseistä ja ruuvi rusetissa You Do'n Screw Brads -setistä.

Ja ihan muuta asiaa. Ruusujen teko on nyt in ja täältä löysin taas uuden tekotavan. Monellahan on varmasti varastossa EK Succesin kaikenkokoiset retro-lävistimet. Itsellekin tuli tämä juttu mieleen, mutta olihan se jo tietysti keksitty :) Hyvä kun "vanhoille" stansseille tulee uutta käyttöä eikä aina tarvitse osta sitä viimeisintä. Eläköön mielikuvitus!

4 kommenttia:

Eleonora kirjoitti...

Mainio kortti pojalle! Kaikki kohdallaan; mukavat värit ja kivoja yksityiskohtia:)

Maaret kirjoitti...

Mukava leimakuva ja korttikokonaisuus ihastuttava :)

maiju kirjoitti...

Ihana kortti. Todellakaan en ollut tätä leimasinta nähnyt aiemmin. Kivoja yksityiskohtia kortissasi mm. nuo ommellut nauhat

mummeli kirjoitti...

Miten onkin niin tutunoloinen pieni poika kortissasi. Tätä leimaa en minäkään ole nähnyt aikaisemmin, kiva kortti kokonaisuudessaan. Mukavaa viikonloppua sinulle Eija.