maanantai 9. maaliskuuta 2009

Söpö neiti I - Gorjuss Girl

Siis hän on mielestäni söpö neiti. Sain muutaman kuvan lahjaksi ja heti olin ihan myyty (taas). Odottelen omia leimasimiani ensi viikolla tulevaksi.
Taustapaperi oli mielestäni ihan nättiä sellaisenaan enkä lisännyt siihen muuta kuin kulmat hopealla embossaamalla. Pihtirei'ittäjätkin olivat ensimmäistä kertaa käytössä ja tämä pitsimäinen kehys sopii näille tytöille mielestäni tosi hyvin. En ihmettele vaikka rei'ittelisin jokaisen tytön reunat tulevaisuudessa.
Taustapaperista löytyi perhosia, niin siitä sain idiksen leimata Penny Blackin leimasimella nuo perhoset tuohon onnea-tagiin.

7 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Voi että on söpö kortti ja värimaailma sopii tolle tytölle ihanasti:) Toi tagi ja sen kiinnitystapa on viehättävän nnäköinen ja vähän "erilainen", tykkään. Ai Gorjus-tyttöjä tulossa, mistäs mulle saatais, hih!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

toi taustapaperi on tosiaan todella ihana! toi reijitetty paperi tohon tytön taakse on ihana! ja nätidsti toi tagi on laitettu upea kokonaisuus!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kortti :)
Mää niin tykkään noista Corjuss leimasimista... tai siis kolmesta niistä :)

Itse eilen törmäsin yhteen korttiini, jonka tein vuosi sitten ystävänpäivän alla. Siihen olin reijittänyt sydämen muotoisella stanssilla leikkaamani piparireunat vastaavalla tavalla. Eipä ole kauheasti sen jälkeen tullut tehtyä :)

AN kirjoitti...

Myyty olen minäkin ,nuo on söpöjä ja korttisi on söpö!!
Tietäis vaan mistä noita saaa!???

Tarja kirjoitti...

Ihastuttava kortti, söpöjä nämä Gorjus-leimasimet :9

Anonyymi kirjoitti...

Voi taivas miten ihana...
Ja tuo leima.. suloinen.

Anonyymi kirjoitti...

Erittäin pirtsakka kortti. Ihailen sinun embossaus taitoja.