sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Aurinkoista naistenpäivää

Aurinko paistaa aivan ihanasti ja seuraavaksi lähdenkin ulos, mutta tein aamutuimaan ensin korttini Friday sketchersien haasteeseen. Aika lailla mukailin luonnosta, mutta kaiketi se on sallittua. Oranssit napit hyppivät pussista auringon paistaessa niihin ja ajattelin, että taitaa olla ekojen nappien aika kortissa. Kuva- ja tekstileimasimen reunoja rispasin Holtzin leikkurilla. Suunnittelin kyllä samaan hommaan ensin veitsenteroitinta, mutta ajattelin että sen jälkeen teroitin olisi varmaan entinen.
Kuvan pohjaväritin ensin vesiväreillä ja varjostuksen tein kuivapastelleilla, joita levitin stumpilla kuiviltaan. Muutaman kuivapastellikynän olen hankkinut ihan kokeeksi ja toimivat mielestäni hyvin.

9 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Ihanan söde kortti:) Hyvää naistenpäivää! Ai, sä olet ehtinyt niita kuivapastellejakin jo hommata, nyt tuntuu, että mä oon joka asiassa hieman jälkijunassa. Tällä hetkellä vasta kuolailen muutaamaa Gorjus-tyttöä:)

Eija kirjoitti...

.. no posti-pateakin mäkin odotan, että saan niitä :) Muutaman kuvan sain Maijulta ja ne odottaa korteiksi pääsyä.

AN kirjoitti...

Kaunis ja aurinkoinen kortti! Hyvää naistenpäivää1

TARJA L kirjoitti...

Tosi suloinen kortti pirteissä väreissä. Hyvää Naistenpäivää!

Anonyymi kirjoitti...

Eija... Tämä kortti kyllä miellyttää minun silmään ja kovasti. Ihanat värit ja ihana tunnelma kortissa muutenkin.

Oikein ihanaa ja rentouttavaa naistenpäivää :)))

Mäkin tilasin heti sen leimasimen ebaysta... Katsotaan mitä tulee :)

Anonyymi kirjoitti...

Piti vielä sanoa, että jotain sulle tapahtuu joka kerta tapaamisten jälkeen... Sun kortteihin tulee AINA jotain eloa, joten sun kannattaa ehdottomasti AINA osallistua noihin tapaamisiin :)

Eija kirjoitti...

Kuule Maiju! Niistä tapaamisista saa ilmiselvään energiaa, kuten hyvin tiedät ja moni muukin :)Pienellä kävelylenkillä kävin ja Gorjus-tytöt ovat käsittelyssä. Aurinko vaikuttaa kortteihini selvästi. Väriä on tullut lisää.
Tekisi mieli laittaa postaukset samoin tein, mutta jos kuitenkin maltan mieleni ja laitan ajastimella, niin on viikollakin blogissa jotain uutta.

On mielenkiintoista nähdä millaisia hand made-leimasimia ym. sieltä tulee. Ää-kirjainta nuo tuskin ainakaan tuntevat ja olen varautunut laittamaan pari pistettä jokaiseen leimaan. Jos niistä ää löytyy, niin olen kyllä iloisesti yllättynyt.

Murielle kirjoitti...

Fabulous card, Eijan!!!
I love your composition, the papers and colours are wonderful.
Marvellous look!
You have beautifully interpreted my sketch.
Thanks for your participation FS.
Have a nice week.
Hugs, Mumur

Cardmaking Galore kirjoitti...

This is really sweet - love the colours you have used