lauantai 25. lokakuuta 2008

Kyllä maalla on mukavaa

Tiedossa on, että on muitakin lehmäfaneja kuin Miina Äkkijyrkkä :)


Ja tämä sitten sinne motoroituun osastoon.
Teen kyllä enimmäkseen 3d-tekniikalla tehtyjä cd-kortteja, vaikka leimasinkortteja pääasiassa täällä blogissa esittelenkin. Tuntuu että suurimman osan omasta mielestäni kivoista kuvista tehdyistä korteista olen jo esitellyt aiemmassa blogissani, mutta laittelen niitä tänne välillä muistin virkistykseksi sitä mukaa kun uusia valmistuu. Cd-onnittelukortteja löytyy siis lisää täältä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä, maalla on mukavaa:) Ja niin on nää kortitkin!

Anonyymi kirjoitti...

Purppuran Mirvan sivulta tänne löysin. Hienoja kortteja sulla on, kävin siellä toisillakin sivuillasi ihmettelemässä 3D-kortteja.
Mistä ihmeestä olet hankkinut noita auto- ja moottoripyöräkuvia? Mulla on niin paljon "autoihmisiä" tuttavapiirissä, että olis tosi hauska joskus merkkipäiviksi heille väsätä jotain vastaavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana lehmäkortti. Kaikki nää sun korttis on ihan mielettömän kauniita. Olen aina silloin tällöin vieraillut näillä sun sivuillas (niin näyttää tehneen moni muukin) ja innostuin itekin korttien teosta.Nyt tää väkertäminnen on osa melkein jokaista päivää tai vähintään joka kolmatta, että kiitos siitä. On toi puutarhapuolikin ollu tosi piristävä. Jatka vaan samaan malliin.

Eija kirjoitti...

Kiitos tytöt mukavista kommenteista!