tiistai 21. lokakuuta 2008

Heinikkoon

Jehkottarella on taas meneillään viikkohaaste. Nämä haasteet ovat siitä mukavia, että joku on jo miettinyt asettelun valmiiksi. Tällä viikolla luonnoksen on tehnyt Maria H. On kiva seurata miten monenlaisia näkemyksiä korttientekijöillä reseptistä on. Tulee myös kokeilluksi uusia juttuja joita tietää olevan olemassa, mutta ei vaan tule kokeiltua. Kortti on pitkä, cabinet-malli.
Olen yhdistänyt tässä kaksi eri WOJ:n leimasinta ja leimannut ne masking-tekniikalla. Eli ensin leimasin pojan kahteen kertaan. Toisesta tein sapluunan korttiin tarkoitetun kuvan päälle ja sitten leimasin ruohikon päälle. Ei ollut vaikeata.
Kuva on vesiväreillä väritetty ja kiehkurat ovat Bosskutin.

Mistäköhän johtuu, että niin monet leimasinsuunnittelijat piirtävät hahmoilleen siivet? Olisikohan hirveää tekijänoikeuksien loukkaamista jos leikkaisi siivet pois? Tämäkin poika on mielestäni vähän hullunkurisen näköinen siipineen. Tältä ainakin tekisi mieleni napsaista ne pois.

Täällä on muuten mukava WOJ -juttu meneillään. Käykäähän osallistumassa arvontaan :)

18 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

ihana kortti!! odotan itse aina innolla että tulisi perjantai ja jehkotaren haaste...=)

Rach kirjoitti...

a beautiful card, thanks for joining in with the candy. good luck hugs rachxx

Anonyymi kirjoitti...

Valtavan upean näköistä toi väritys, mä yritän hillitä itseäni, etten menis ja ostais niitä ihania vesivärejä....saas nähdä kuinka käy! Mistä muuten ostit ja oliks kalliit?

TARJA L kirjoitti...

Ihana kortti! Pidän väreistä joita olet käyttänyt.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtava kortti ja uoeasti väritetty!

Risa kirjoitti...

What a beautiful card and the color combo of brown and blue is so yummy!

Taru Jehkonen kirjoitti...

Kaunis kortti, ihanan pirteä värimaailma - hyvä vastakohta tämän hetken jouluaallolle! ihana! Linkityskin sitten onnistui!

Eija kirjoitti...

Kiitti tytöt :)

Maaret: Ostin ne Suomalaisesta kirjakaupasta ja hinta oli 43e, isompi paketti. Sirpa oli sitä mieltä, että sillä pienemmällä ei tee mitään koska siinä on niin vähän sävyjä.
Sivellin/siveltimet sellaisia, jossa on luonnonkarvojen lisäksi vähän tekokuitua, että suti on jämäkämpi. Meillä ei ainakaan suomalaisessa ollut kuin poninkarvaisia. Pari ostin ja ovat aivan liian fletsuja värittämisessä. Taitelilijatarvikekaupasta löytyi sitten muita.
Ja paperi on mestarin ohjeen mukaan Cansonin Montvalia 200-300g. Löysin yhden paketin 185 grammaistakin ja sekin oli ihan hyvä. Värit levittyvät hyvin eikä paperi imaise niitä heti itseensä.

Renata van Miltenburg kirjoitti...

Thanks for visiting my blog and your nice comment!

Isn't he cute lying Matthew? First I thought I didn't like him but now I see all the cards with him, I'm hooked! Your card is beautiful as well!

Kind regards,

Renata

Sari kirjoitti...

hieno tummasävyinen kortti!

Hilkka kirjoitti...

Aivan ihania kortteja sinulla. Onko sinulla jotkut erikoiset vesivärit millä olet värittänyt kun maksoi noin paljon? Mulla on ihan pienet yhdet mutta niissähän ei niitä värejä ole tarpeeks enkä ole niitä käyttänyt.

Eija kirjoitti...

Hilkka: Värit ovat Winsor&Newtonin akvarellivärit ja niissä on 24 eri värinappia. Nappeja saa sitten myöhemmin ostettua yksittäin lisää. Todella hyvät ja peittävät värit.
Hassasin näihin siis todella paljon, mutta en onneksi ole lähtenyt mukaan jokaiseen värikokeiluun. No tunnustettava on, että muutama ProMarkerikin on, mutta vain muutama. Pääasiassa olen värittänyt Derwentin Watercolor -ja Inktense-väreillä ja levittänyt värit vesisäiliökynällä.

Hilkka kirjoitti...

Eija: Kiitos tiedosta, minullakin on Derwentin Watercolourin värit ja vesisäiliökynä. Taidan pysyä nyt kuitenkin sitten näissä, aikas kalliit nuo sinun.Pitäis päästä kokeileen jossain ekaks...kait...:)

Eija kirjoitti...

Hilkka: Eihän niillä ehkä ratkaisevaa eroa ole, mutta vaihteeksi tosi kivat. Watercoloreillakin pärjää ihan hyvin :)

Anonyymi kirjoitti...

Tekis mieli kyllä hankkia noi värit, mut vararikko jo häämöttää ennestäänkin:)

Sande kirjoitti...

Minä en vielä osaa laittaa linkkiä haasteeseen, joka vie suoraan haastekuvaan eikä näin tarvitse kahlata koko blogia läpi.. Neuvoisitko Eija tuon? Kiiiitoss :)

Eija kirjoitti...

Sande: tässä tuo hyperlinkin teko-ohje. Kaikki muu kirjoitetaan yhteen, ainoa välilyönti on tuossa alussa a:n ja hrefin välissä.

No ei tästä ohjeen kirjoittamisesta mitään tullut, kun systeemi yrittää ymmärtää että teen hyperlinkkiä, mutta laitan tähän linkin blogiin, jossa tuon linkittämisen ohje on. Siis tässä ohje hyperlinkin tekoon

Noiden nokkien suunnat ovat tärkeät, samoin huomaa laittaa molemmat hipsut. Eli hipsujen sisään tulee osoite jossa korttisi on ja noiden nokkien sisään teksti joka näkyy linkissäsi. Toivottavasti tästä on apua sinulle.

Sande kirjoitti...

Kiitos Eija neuvoista! Sain onnistumaan :)