lauantai 26. helmikuuta 2011

Rusetilla

Vanhoja kortteja edelleen. Samat kullat reunoilla ja kulmat cuttikset stansseilla. Näissä on ollut mielestäni valmistusvika, koska yksi kulma jää aina umpeen. Annoin olla tällä kertaa enkä käyttänyt veistä.
Tekstin ajattelin laittaa kerrankin vinoon. Olisi pitänyt laittaa reilusti, ettei näytä siltä että on vahingossa vähän vinossa. Ikävä tämä "vatupassisilmä" tässä kohtaa. Käsi veti tekstiä väkisin suorempaan mitä tarkoitin. Kukkia ei tähän korttiin ollut tarkoitus laittaa lainkaan, mutta vinouden puutteen jälkeen oli pakko siloitella lopputulosta.

Uusi blogi askartelutila on teettänyt tepposet meikäläisellä. Innostuin järjestelemään kamariani ja hankin jopa pari kaappia vanhojen lisäksi. Täydeltä näyttää, mutta jospa saisi vielä paperit jonkinlaiseen järjestykseen. Muu rekvisiitta on jo paikoillaan.

Edit 27.2. illalla: Ei tullut uusia kortteja, vaan askartelukamarin siivoamiseen meni koko viikonloppu. Miten voikin luulla tarvitsevansa varmaan kuution pahvilaatikkoja, kaikki paperisilput ym ym. Jotain hamsterin vikaa varmaankin meikäläisessä. .. eihän sitä koskaan voi tietää mitä tarvitsee joskus.. kuitupapereita, mulperipapereita, silkkipapereita, kaikenmaailman erikoispapereita... tarvitsenkohan niitä koskaan? Nyt ne ovat kuitenkin siististi lajiteltuina odottamassa "ehkäkäyttöä". Pois en kuitenkaan raskinnut heittää. Paperit on hankittu ennen cuttisaikaa.
Pöytäkin on jopa siivottu ja huone näyttää muutenkin jotenkin autiolta. Pitäisi kuulemma ottaa valokuva tässä vaiheessa ;) Viikon päästä on paikat varmaan entisellään.

5 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Voi kuinka upea kortti. käytät värejä taitavasti.

Sirpaliina kirjoitti...

Vautsi vau, upeita kortteja noissa on hieno tunnelma.

Sirpa

Eleonora kirjoitti...

Kaunista vintagea, tykkään!
Samoin on käynnyt mulle, järjestelyt menossa:)

maiju kirjoitti...

Niin Eija ehdottomasti sitten ainakin jälkeen kuvat.. toivottavasti otit myös ennen kuvat ;)
Niin ja sitten tilaa vain esittelemään meidän blogiin ;)

Eija kirjoitti...

Maiju!
En ottanut kuvia kuitenkaan. Minun kamarini on oikeastikin kamari. Kaikki vanhaa, ei hienoja laatikostoja sävy sävyyn. Ikivanhan rulokaapin ja 70-luvun lipaston kun viimeksi hankin, laitoin ne päällekkäin kun lattiatilaa ei ole. Lipastpsta tuli oikein hyvä stanssien säilytyspaikka. Parilla silmäyksellä näkee mistä löytää.
Kaino kököttää melkein keskellä huonetta. Mutta kaikki on nyt kuten pitääkin ja tiedän mitä mulla on missä :D Kävelytilaakin tuli lisää siivousoperaation jälkeen.
Kiva kun sai puhtia tähän hommaan tuosta uudesta blogista. Tänks tytöt!