torstai 24. helmikuuta 2011

KumarrusSaman firman kuvia kuin edellinenkin. Taustaa embossasin vaihteeksi valkoiseksi kun olisi muuten tullut melkoisen tummasävyinen kortti. Kukat stanssasin EK succesin pienimmällä leikkurilla. Näitähän metsästettiin eri kokoisia pari vuotta sitten kissojen ja koirien kanssa ympäri maailmaa. Stanssasin kaikki saman kokoisiksi, alimmat valkoisella ja levitin reunoihin vähän tummanpunaista leimasinväriä. Keskustoina on helmenpuolikkaita. Lehtikuvio on Bosskutin Leaf Flourish -nimeltään. Pitsistanssi MS:n.
... ihmeellisesti menee nämä postaukseni. Tämän piti tulla vasta torstaina... Pää sekaisin hammassäryn takia, mutta kun ei voi maatakaan koko ajan. Huoh.

5 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Aivan ihana väriyhdistelmä kortissasi. Hienot ovat aine aiheet.

maiju kirjoitti...

Ihana kortti tämä niin kuin edellinenkin. Hammassärky on tosi ikävää... Siihen kun ei auta oikein mikään. Tsemppiä ja toivottavasti saat hampaan kuntoon ja säryn pois.

Mimmi kirjoitti...

Niin uskomattoman kauniita kortteja ja asioita sinulla täällä.. Blogi on muutenkin kovin kaunis.. :)

Hilkka kirjoitti...

Oi miten ihania nämä sinunkin vintage-kortit ovat:) Itse olen nyt ihan hurahtanut näihin...odotan Heiniltä uusia eli juuri noita samoja kunhan ehtii postittaa:))
Otan osaa hammassärkyysi--eihän se kyllä auta.Itseltäni poistettiin juuri tiistaina hammas kun se halkesi...kaikkea sitä joutuu kokemaan:((Loppu hyvin niin kaikki hyvin!
Oikein mukavaa kevättä myös sinulle:):)

Heli Matero kirjoitti...

Upea kortti.