sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Long time no seeEilen oli Raumalla Korttitalkoot, jonne Mirva houkutteli minut mukaansa lupaamalla noutaa ja palauttaa kotiovelle. Eihän tällaista tarjousta voi vastustaa. Koolla oli kolmisenkymmentä innokasta kortteilijaa. Jopa minäkin tunsin suurimman osan. Ihanaa tavata vanhoja samanhenkisiä tuttuja! Terkkuja vaan Mummelille taas.
Tapahtuma oli hienosti järjestetty ja tarjoilut olivat mahtavat. Kiitokset Pihkulle, Tintille ja Riinalle järjestelyistä.

Korttitalkoisiin osallistujilla oli halutessaan mahdollisuus tuoda mukanaa kuori, jossa oli kaksi samanlaista leimakuvaa, kaksi taustapaperia ja koristeita. Vaihtarina sai sitten jonkun toisen tuoman kuoren ja tehtävänä oli tehdä kuoressa olleista aineksista kortti tai jopa mahdollisesti kaksi . Oppaana kortinteossa toimi Maaret ja kyllähän siitä maaretmaisia piirteitä löytyy ;) Kiitos vinkeistä.

Päivän saldo oli jopa sensaatiomainen kolme korttia! Laitan yhden näytille muutaman viikon päästä ettei tulisi taas kahden kuukauden taukoa blogituksiin :)

5 kommenttia:

Mirva kirjoitti...

Nuo sun nallekortit ovat vieläkin ihanempia livenä ja kiitos ihanasta matkaseurasta ;)

Arttu kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa. Laita kauniita töitäsi edelleen näkyville, kun ehdit :)

Riina kirjoitti...

Kiitos kun osallistuit talkoisiimme! Oli kyllä mukava nähdä pitkästä aikaa. Ja korttisi ovat kyllä upeita.

Minna kirjoitti...

Kiitos ihanasta pöytäseurasta. Korteistasi tuli upeita.

mummeli kirjoitti...

Olipas Eija tosi kiva nähdä pitkästä aikaa. Tuo nallekortti on niin söpönen, livenä vieläkin söpömpi.Kannattais meidän kyllä nähdä vähän useammin kun aina on yhtä hauskaa.