torstai 26. elokuuta 2010

KukkapussitPussitin sytykekukat tasapohjaisiin sellofaanipusseihin ja tein kartongista "sulkijat". Tasapohjaiset pussit seisovat napakasti pystyssä.
Reunat stanssasin Martha Stewartin leikkureilla ja laitoin reunoihin Distress Inkin Vintage Photoa. Suljin pussit nitojalla ja kiinnitin kartongin kaksipuolisella teipillä. Parhaiten tuntui onnistuvan niin, että laitoin leveää kaksipuolista teippiä vedot sekä etu- että takaosaan ja liimasin kartongin näin pussiin molemmilta puolin kiinni.
Kukat ovat Wild Orchidista ja Angelasta.

7 kommenttia:

maiju kirjoitti...

On ne vaan niin kauniit ;)

paula kirjoitti...

Tosi ihana tuliaislahja kylään mennessä, jos kyläpaikassa on tulisija, tietysti. Tuossa yhdistyy kauneus ja hyödyllisyys, joten lahja tulisi varmasti käytettyä, jos raaskii!!

Anonyymi kirjoitti...

Ovatpa kauniita pakkauksia. Hyvä, että kauniit ruususi paloivat hyvin. Olen käyttänyt kastamiseen pelkästään kynttilöistä sulatettua (sulatan pätkät kuumaan veteen). Ja oman kokemukseni mukaan ei kannata kastaa kuin kerran.Tuon kastamisen tarkoitus on mielestäni vain liimata palat toisiinsa, jotta tekele kestää kasassa ja on avuksi sytyttämisessä. Tein juuri 120 sytykeruusua, joihin kului n. 900 grammaa sulatettuja kynttilöitä. Jos kastaisin useamman kerran, materiaalia pitäisi olla ihan kamalasti. Kiiltävämpiähän useasti kastetut olisivat, mutta omani onkin tarkoitettu käyttöön. Syysterkuin Riitta

Eleonora kirjoitti...

miten kauniita pusseja! Mä olen kanssa innostunut näihin sytykekukkiin (tai minulla sytykeruusuihin) jo ihan senkin takia, että ovat aivan älyttömän hyviä. Sytyy jopa vähän kosteatkit puut:)
Minä kastan kahteen kertaan;)

TaijuS kirjoitti...

Onpa ihania tuliaisia mahdottoman kauniissa pakkauksissa!

Kaisa kirjoitti...

Kaunis kokonaisuus! Mistä olet noita tasapohjaisia pusseja ostanut?

Eija kirjoitti...

Kiitos kommenteista.
Kaisalle tiedoksi; olen ostanut pussit Sinellistä.