perjantai 18. kesäkuuta 2010

Saakohan huomenna mitään aikaiseksi

Huomaan, että ihan huomaamatta :) yli kaksi viikkoa on mennyt edellisestä postauksesta. Yhtään korttia en ole ehtinyt tekemään enkä blogeja tutkimaan. Miten onkin niin hektistä tämä työelämä välillä... Huomenna piti mennä Somerniemen torille, mutta säätiedotukset lupaavat ikävää keliä ja jätän torin väliin. Postaan tämän vähän painostukseksi itselleni, että huomenna tekisin muutaman kortin uusista ihanista Sweet Pea Stampseistä ja Krafting Kimmie -leimoista. Uusia leimasimia on siis hankittuna useampikin, mutta korttien tekijää uupuu.
Kaksi viikkoa vielä lomaan.

3 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Tilasitko suoraan Sweet Pea Stampsilta? Kuinka nopeaan kotiutuivat sinulle tilauksesta?

Heli Matero kirjoitti...

Hei! Täällä myös kiire painanut ja vähissä on kevään aikana olleet askartelut. Jospa tänään saisi jotain aikaan. Monta leimaa odottaa käyttäjäänsä.

Eija kirjoitti...

Hei!
Ensin tilasin pari levyä suoraan Sweet Peasta (tulivat muistaakseni viikon sisällä, tilauksesta on jo aikaa), mutta näitähän saa Purppurataivaasta myös, josta teinkin viimeisen tilauksen. En ole juuri nyt käynyt tilannetta Purppurataivaassa tutkimassa, mutta viimeksi havaitsin Mirvan olevan taas tekemässä tilausta.
Ihania kerrassaan!