lauantai 26. kesäkuuta 2010

Cuttis pamahti

Voi surkeus! Stanssasin tänään ja yks kaks cuttiksesta kuului kova pamaus, kammen vastainen sivu lensi ulos eikä telojen välistä löytynyt enää minkäänlaista puristusta.
Voimaa tietysti vähän käytin kun stanssasin huonosti leikkautuvaa nestabilities-stanssia. Lisäsin pari kartonginpalasta vahvuuteen ja näin kävi.
Sivusta kun katsoo, niin rattaat hakeutuvat välillä väärään asentoon. Ei siis lomittain, vaan hampaat vastakkain.
Onko kellään tällaisesta kokemusta? Saako cuttiksen auki niin, että näkee mikä paikka on pettänyt ja onko joku pystynyt vastaavan korjaamaan, vai onko edessä uuden osto kun ilman ei tule toimeen?

.. kellään ylimääräistä nurkissa? Olisin ilmeisesti kiinnostunut ostamaan. Ei ole väliä onko vihreä vai vaaleanpunainen.

8 kommenttia:

Kaija kirjoitti...

Hei Eija!
Minulta pamahti myös tos puol vutta sitten.Eipä auttanut kuin tilata uusi,harmitti.En ole avannut ja katsonut sisälle.Tiedän kuitenkin,että Ankortit An,hänelle kävi ihan samanmoisesti.Hänen miehensä oli avannut sen josko voisi korjata,ei voi hitsata,joten ei muuta kuin uuden hänkin tilasi.

AN kirjoitti...

Sama kävi minullekkin -kuten Kaija kertoi--pamahti ja siinä se-sieltä sisältä oli jokin metalliosa mennyt pokki--ei voi korjata--
nyt pitää vähän varovaisemmin lisätä kartonkeja sinne--:))

maiju kirjoitti...

Liian paksuja "voileipiä" ei ikävä kyllä saa rakennella ;)))
Kuten juteltiin niin osta vaan se pinkki ;))))

Taava kirjoitti...

No voi harmi!! Mitäs jo kuitenkin ostaisit Bigshotin? ;-D

Katja Askartelee kirjoitti...

Itselläni Big Shot ja hyvin toiminut.
Sinellissä oli ainakin jokin aika sitten tarjouksessa laite, käypä katsomassa.

Eija kirjoitti...

Kiitos neuvoista tytöt.
Kai ne kaikki hyvin toimii jos ei syötä liikaa. Kirotun stanssi kun ei leikkaannu kuin hinkkaamalla ja sittenkin tarvitsee vielä veitsen apua.
Tilasin uuden cuttiksen kun on noita varalevyjä jemmassa ihan kiitettävästi. Ei bigshot ole varmaan yhtään huonompi. Minkä nyt on sattunut ensimmäiseksi tilaamaan, niin siihenhän sitä on tottunut.

Mirva kirjoitti...

Mulla Big Shot haljennut sivusta, mutta toimii vielä. Yritin liian paksua "voileipää" vetää läpi ja sit kuului se sellainen pamahdus :(

Hintriikka kirjoitti...

Mulla pari vuotta sitten sattui onnettomuus cuttiksen kanssa, olin sitä viemässä huoneesta toiseen ja kompastuin kissaan,niin cuttis lenteli mahtavassa kaaressa maahan ja toinen pää halkesi (ei kampi pää) ja irtosi ja muistaakseni lähti jokin osa irtikin. Sain koottua takas ja on toiminut onneks hyvin vaikka pääty halki. Se päätylevy on samanlaisilla "kielekkeillä" kiinni mitä esim monissa patterikoteloiden kannissa (kaukosäädin jne) , kato pystyykö mitää tekee ja jos ei pysty jätä varaosiks uuteen ;)

Korkeampia kakkuja olen leikannut vaihtamalla c levyn b levyyn, eli A+B+B....jos ei mene suosiolla tai pienellä suostuttelulla en uskala vääntää niskoja nurin xD