keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Turkoosia, valkoista ja hopeaaTein viikonloppuna rannekoruja vaijeriin - koruntekolaji jota en ole juurikaan harrastanut.
Turkoosit rondellit ovat värjättyä kalkkikiveä ja helmet Swarovskin valkoisia, hopeahelmet ovat balilaisia. Korussa on säätömahdollisuus ja hopealukko on malliltaan papukaija.
Näitä valmistui muutama muukin ja laittelen niitä tänne pikkuhiljaa.
Ai että näitä keltaisia keinovalolla otettuja kuvia. Päivänvalolamppu pitäisi varmaankin hankkia, jos siitä olisi apua tähän valottomuuteen.

3 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Upea koru. Kyllä mä suosittelen sitä päivänvalolamppua :)

Eija kirjoitti...

Onnistusikohan se ihan niin, että ostaisi tuollaisen päivänvalolampun entiseen pöytävalaisimeen? Nettiä tutkin ja puhuttiin laajaspektrisistä päivänvalolampuista. Siis pelkistä lampuista. Onkohan kellään tänne piipahtaneesta kokemusta asiasta?

Maaret kirjoitti...

Kaunis koru taas!
Mulla on sekä oikea päivänvalolamppu (valaisin), että myöskin vanhaan valaisimeen ostettu pelkkä lamppuosa, joka sekin jo auttaa kummasti asiaa. Pelkkä lamppu maksoi n. 11 eur muistaakseni, ei siis mikään paha hinta. Valaisin sitten maksoihin 220 euroa, mutta on kyllä ollut rahan arvoinen. Siinähän on myös läpän alla oleva valtava suurennuslasi, joka ihana apu varsinkin koruja tehdessä. Käy kurkkaamassa blogissani on se ´päivänvalolamppu-otsikon alla:)