perjantai 4. joulukuuta 2009

Punainen howliitti ja jetLokuussa olin jälleen kerran lomamatkalla Rhodoksella ja tällä kertaa löytyi myös helmikauppa vanhasta kaupungista. Heini taisi keksiä, että kaupassa oli valmiiden korujen lisäksi myös helminauhoja koruntekijöille myytävänä. Voi pojat! Melkein menin sekaisin siitä ihanien helmien määrästä ja pakko oli hillitä itseään ettei niitä lähtenyt mukaan kilokaupalla. Helmet oli ryhmitelty väreittäin. Otin muutaman nauhan, pari postausta sitten käyttämiäni turkooseja rondelleja, nämä punaiseksi värjätyt howliitit ja lisäksi pyöreitä turkooseja helmiä.

Tässä rannekorussa siis howliitteja, Swarovskin mustia viistehiottuja pyöreitä kristalleja ja hopeaspacereita vaijerissa + muut metallit hopeaa.

Jos jotakuta kiinnostaa niin tässä osoitetiedot helmikaupasta:
Art Line, 14 Polydorou Str & Agisandrou 7 Str, Old Town, Rhodos

Kauppaan pääsee siis kahdelta eri kadulta, toiselta puolelta on käynti toisen kaupan kautta. Ei tahdo huomatakaan kun kauppa kääntyy toiseksi.

2 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Aivan mielettömän upean näköinen. Oikein ensiksi jouduin miettimään... että helmikauppa Rodoksella... Siis muisti tekee temppujaa... Johtui siitä, että en ostanut itse yhtään helmiä :)

Eikö niiden pitänyt avata nettikauppakin?

Upea on tuo mustakin rannekoru...
Mä en ikinä muista helmien nimiä ja sitä siis, että mistä helmistä on kyse..

Eija kirjoitti...

Tutkin nettiä, mutta ei ainakaan vielä löytynyt käyntikortien tiedoilla mitään.

Minä merkkaan aina muistiin välittömästi helmien nimet, jos pussin päällä sitä ei ole. Ei niitä jälkeenpäin mitenkään selvitä ja on ikävä kun joku kysyy korusta, mistä kivistä se on tehty eikä myyjällä ole mitään tietoa.
Jos ei tee koruja pelkästään lasihelmistä, vaan korukivistä tai oikeista helmistä, niin tämä on mielestäni tärkeä tieto.