tiistai 5. toukokuuta 2009

Blogiystävä


Tämän Ihanan Blogiystävä -tunnustuksen sain Maaretilta ja kiitän häntä siitä kovasti. Korttiharrastuksen myötä olen saanut tutustua moneen uuteen kivaan ihmiseen ja olen siitä kiitollinen. Elämään on tullut aivan uutta puhtia näiden ystävien myötä. Ei tätä nyt ihan uskontoon voi verrata, mutta jotenkin samantyylinen elämänkatsomus korttientekijöillä tuntuu olevan. Positiivisuus elämässä on lisääntynyt huimasti uusien oppien ja välillä pienten takkuilujenkin myötä. Voi sanoa, että onnistumisen iloa on elämässä nykyisin paljon enemmän kuin ennen.

Kovin monessa blogissa en päivän mittaan ehdi käydä vaikka katsottavaa ja opittavaa olisi vaikka kuinka. Aika vain on niin rajallista.

Maijulle en tätä laita ;), koska hän on ystäväni muutenkin kuin vain blogimaailmassa, mutta parille, joiden blogeja seuraan päivittäin:
Ilman blogimaailmaa en olisi teihin tutustunut.

3 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Niin ystäviä ollaan oikein isolla Y:llä muutenkin :)

Karita kirjoitti...

Kiitos Eija!!! Haluan puolestani ojentaa tämän samaisen tunnustuksen sinulle. Täältä blogimaailmasta on tullut niin monta uutta ja ihanaa ystävää ja sinä kuulut näihin :) Kiitos blogiystävä :)

Eleonora kirjoitti...

Kiitos ihanalle blogiystävälle:) Kiitän ja kumarran ja ojennan tämän sinulle myös takaisin!