sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Kiitokset Tampeereen suuntaan

Eilen oli blogitapaaminen Ylöjärvellä ja paikalle oli tullut 28 innokasta. Oli vanhoja tuttuja monta ja monia minulle ihan uusia. Pitäisiköhän muuten hankkia navigaattori, että löytää perille blogitapaamisiin, kun en pelkällä via michelinin oppaalla tahtonut perille löytää? ;)

Ohjelmaakin oli järjestetty ettei ihan pelkästään leimailuksi päivä mennyt. Suurin osa toi mukanaan kirjekuoren, jossa oli muutama leimasinkuva, nauhaa ja kukkia. Kuoret jaettiin satunnaisesti. Tarkoitus oli tehdä niistä kortti ja itse taustapaperi korttiin.
Minun kortistani tuli kiitoskortti koko porukalle. Oli hiukan hauskaa!

Kuvista laitan näytille vain tämän Pammusta ja Merjasta, jotka koko ihanuuden meille järjestivät. Superkiitokset heille.
Lisäjuttuja kokoontumisesta löytyy osallistujien linkeistä.
... mainitsematta ei voi kyllä jättää, että mm. taustapaperiakin oli kyllä saatavissa valmiina, koska Heini oli paikalla ihan - no sanoisinko, sanon - kivalla varastolla ;) Monenlaista välttämätöntä lähti Tammelankin suuntaan.
Karitalta sain vierihoitoa Distress Inkeillä värittämisestä, Mervi demosi taustapaperin tekoa leimaamalla ja embossaamalla ja Taava opasti leimasinkorttien tekoa Taavan tyyliin helmiäiskartonkipohjalle leimaamalla ja embossaamalla.
Maijun vierihoidosta en sano muuta kuin että hyviä vinkkejä tuli useitakin :)

Nälkääkään ei nähty kun nyyttärimeiningillä oltiin liikkeellä. Pöydät notkuivat herkuista ja erityiskiitos Haanalle coscousista.

Kaikesta voi sanoa, että luonnossa kaikki kortit ovat aivan jotain muuta kuin blogeissa. Värien hehkua ja syvyyttä ei voi edes kuvitella kun katsoo niitä näytöltä.

8 kommenttia:

Eleonora kirjoitti...

...oi jospa oisin saannut olla mukana...:)
Kivan tuntuinen tapaaminen teillä!

Maaret kirjoitti...

Kiitti kamu taas seurasta :)

Paula kirjoitti...

Kiva kun olit paikalla! Tavataan taas!

-Paula

Merja kirjoitti...

Merjakin kiittää että tulit meidän tapaamiseen!!

Linkissä oli vahingossa Mervi, mutta Merjaksi minua kutsutaan ;) (nauraa)

Eija kirjoitti...

Anteeksi Mervi! Korjasin linkkiin nimen oikein.

terkuin
Teija :)

Taava kirjoitti...

Kiva oli tavata taas, vaikka taaskaan ei ollut aikaa jutella paljon kaikkien kanssa.

Kati kirjoitti...

Olipas mukava saada sinun blogeillesi kasvot! Täytyy myöntää, että naama ja blogit yhdistyivät vasta tänään, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan ; )
Monasti olen täällä käynyt ihailemassa korttejasi ja korujasi ja usein olen käynyt myös puutarhablogisi puolella vierailulla. Ihania luettavia kaikki!

maiju kirjoitti...

Kiva oli nähdä... Jos ei muuten aiemmin niin viimeistään sitten lokakuussa :))) ja sitten vähän pidempään.