perjantai 20. helmikuuta 2009

Ujo tyttö - a shy girl

Vanha kortintekijä on harvoin näin innostunut. Minulla on omasta mielestäni hirveä määrä leimasimia ja olen pikkuhiljaa kyllästynyt, kun monet leimasimien valmistajat ovat jollain lailla jumiutuneet paikoilleen. Haluan leimasimiltani ilmeitä, enkä halua että kaikilla hahmoilla on siivet! Miksi niillä muuten on? Aion tehdä hetken päästä vertailevaa tutkimusta mm. ammeissa makoilevista tytöistä ja kissoista :) Ihan oikeasti kun seuraa, niin eri valmistajat tekevät aivan saman tyylisiä, pikkuisen toisistaan eroavia leimasimia.

En tällä hetkellä ehdi kauheasti seikkailemaan netissä ja tutkimaan eri valmistajien tarjontaa. Myös tästä syystä olen tosi iloinen, kun tapasin muutama päivä sitten Purppurataivaan Mirvan, pienen nettiyrittäjän, jolla tarjolla oli ihan uudenlaisia leimasimia ainakin minulle. Nämä ovat minun makuuni realistisen näköisiä ja iskevät suoraan maalaistytön sielunmaisemaan. Ensi viikolla tulevat tilaamani maataloleimasimeni ja muutamia muitakin ja joudutte edelleen kestämään tätä realismia :) .. eivätkä nämä Ollyfantsin setit olleet mitenkään hinnalla pilattuja. Melkein saman hintaisia kuin yleensä yksittäiset läpinäkyvät leimasimet.

Kortin reunamusteet ovat Mementon ja ne ovat muuten tosi hyviä, mutta koska niissä pinta on kova, niin niillä on aika hankala suoraan tehdä mitään häivytyksiä. Minulla oli olemassa alkoholimusteiden hankkimisen ajalta Tim Holzin musteidenlevityssieni joka on kuin leimasin puukahvalla. Sen tarranpintaan saa vaihdettua irtosieniä. Tällä samaisella leimasimella on helppo levittää näitä Mementon musteita. Tulevat käytössä paljon halvemmiksi kuin meikkisienet, joita olen tähän asti käyttänyt "hienompaan häivyttämiseen".

Kuvan väritin taas vesiväreillä ja tässä kortissa on käytetty neljää eri leimasinta. Kissan leikkasin erikseen ja kohotin 3d-tarroilla.

Tällä kortilla osallistun Jehkottaren perjantaihaasteeseen. Kiitos suunnittelijalle tälläkin viikolla.

16 kommenttia:

AN kirjoitti...

Todella kiva kortti ja samaa mieltä,miksi kaikilla melkein on siivet! Ja jos leikkaa siivet pois ,sekin on varmaan jonkinlainen tekijänoikeus rikos (olen kyllä leikannut)

Maaret kirjoitti...

Voi Eija miten kauniin kokonaisuuden oletkaan tehnyt; Ihana tuttavuus tämä uusi leimasin, kivannäköinen ja hyvin väritetty. Kortti muutenkin kuin taideteos!

Nanna kirjoitti...

Kaunis kortti ja leimat todella suloisia. Kirjoitit muutenki todella asiaa, mistä olen ihan samaa mieltä

Taru Jehkonen kirjoitti...

Ihana kortti ja tosiaan upea leimasin!

Paula kirjoitti...

Suloinen kortti ja uusi tuttavuus minulle tuo leimakuva.

Anonyymi kirjoitti...

Ujo tyttö on tosi suloinen. Kiva kortti.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan suloisen näköinen kortti.

Anonyymi kirjoitti...

Taas todella upea kokonaisuus.
Todella upeasti väritetty.

Anna kirjoitti...

Kaunis kortti!

Ja yhdyn muiden sanomaan, asiasta kirjoitit. Mä en ole koskaan ymmärtänyt niitä siipiä. Ja miksi kaikki käyttävät samoja aiheita laimasimissaan, toteuttaen ne vielä lähes samalla tavalla.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kortti, uusi leimakuva, en ole törmännyt aiemmin. Kauniit värit.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana leimasin ja kaunis toteutus ja tarvikkeet - ja kyllä, vaikka enkeli-ihmisiä vähän olenkin, olen samaa mieltä, että joka pojan ja tytön kupeeseen on turha pläjäyttää siipiä!
Terkut Leviltä!

Anonyymi kirjoitti...

Kauniisti väritetty kuva. Ihanasti sointuu kaikki kortissa yhteen.

Susanne kirjoitti...

Todella kaunis kortti! Leimakuvakin on todella kiva =)

Anonyymi kirjoitti...

Kivasti tehty kortti.

Mervi kirjoitti...

Asiaa! Kaunis kuva, ihastelin niitä myös PT:sta, harkinnassa; hienoja kortteja;-))m

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kaunis kortti!! Ja minä myös samaa mieltä noista siipi-jutuista, ei kiva -joka leimasimessa. Olis sitten enkelileimasimet erikseen..