tiistai 24. helmikuuta 2009

Uusia juttuja Purppurataivaasta, aivan pakko esitellä

.. mä maalaispoika oon..

Ihana kesä

Vauvajuttuja

Kalassa

Kovin useasti en kehtaa ostoksiani esitellä, mutta nyt on ihan pakko näyttää muillekin nämä Purppurataivaan löydöt. Tilasin sitten kahteen kertaan viime viikolla, ensin muutaman leiman kokeeksi ja oli nämä niin söpösiä, että oli aivan pakko saada lisää. Eri asia sitten on, missä vaiheessa saan kaikki korteiksi asti. Mirvan kanssa tuossa jutellessani hän totesi laittaneensa uuden tilauksen tukkuun menemään viime viikolla ja toivonpa minäkin, että tilaus tulee nopeasti. Minullahan ei mitään hätää ole kun leimasinvarasto pursuaa liitoksistaan, mutta muutkin saattavat innostua näistä. Maijukin oli nämä bongannut :)

Ylimmät leimasimet ovat Ollyfantseja ja muut Stampies-leimasimia. Kummankin angel policya olen kysellyt ja nyt odottelen vastauksia.

Edit 25.2.2009: Stampiesien osalta oli tullut vastaus, että omiin tarpeisiin ja pieneen myyntiin esim. myyjäisiin saa niillä kortteja valmistaa. Eli ei siis saa myydä kortteja netissä eikä leimasinkuviakaan saa laittaa myyntiin. Firma, joka leimasimia valmistaa ei ole sama kuin leimasinten suunnittelijat, joilla on edelleen copyright-oikeus kuviinsa.

Edit 25.2.2009: Ollyfants -leimasimien suunnittelijalta Marina Pelsiltä sain juuri tiedon, että hänen leimasimillaan tehtyjä kortteja saa myydä vapaasti, mutta leimasinkuvien myynti on kielletty. Kiittelin häntä runsaasti tiedosta :)

Edit vielä kolmannen kerran: Maria H kommentoi näiden tietojen saatavuudesta ja vastasin hänelle oman mielipiteeni kommentteihin, mutta laitan sen tähänkin:

Harvalla kauppiaalla on tekijänoikeuksista tietoa sivuillaan. Ainakaan minä en ole löytänyt. Mielestäni angel policy pitäisi aina olla selvillä tukkureilla, mistä kauppiaat tavaransa ostavat ja myös antaa suora linkki laittettavaksi leimasinkauppaan mukaan, mistä ostajat voivat sitten itse tsekata eri valmistajien leimasinten kohdalta mikä on tilanne. Tätä asiaa selvitettäessä tuli ilmi, että tukkurilta ei mitään tietoa saanut, vaan piti onkia syvemmältä.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo nallesarja minua kiehtoi kovasti ja näyttää muitakin kiinnostavan...kun Mirva kertoi, että loppuivat heti kättelyssä :) Ihania ovat ja kivaa vaihtelua ja mikä parasta... ovat edullisia :)

Maaret kirjoitti...

Kivoja ostoksia ja reilusti:)

Eija kirjoitti...

Kun yksi satsi leimasimia maksaa euron enemmän kuin yleensä yksi polymeerileimasin, niin halpaa on :) Ei tämän hintaisia yleensä ennen ole näkynyt.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Eija, kun olit näin aktiivinen tämän myyntijutun selvittelyn kanssa :)

Maria H. kirjoitti...

Ihania settejä! Tuo ylimmäinen varsinkin ja kiitos, kun olit ottanut noista angel policystäkin selvää:-) Noi pitäis olla mielellään myyjälläkin esillä..

Eija kirjoitti...

Olen aivan samaa mieltä, että näiden tietojen pitäisi olla aina myyjillä esillä, mutta kenelläkään ei ole. Onneksi tämä viidakkorumpu toimii blogien välillä ettei kaikkien tarvitse selvitellä jokaista asiaa.

Mielestäni angel policy pitäisi aina olla selvillä tukkureilla, mistä kauppiaat tavaransa ostavat ja myös antaa suora linkki laittettavaksi leimasinkauppaan mukaan, mistä ostajat voivat sitten itse tsekata eri valmistajien leimasinten kohdalta mikä on tilanne.