maanantai 10. marraskuuta 2008

Ostoksia - nikerryn nauruun

Tilasin jokin aika sitten Stamping Bellasta joitakin juttuja ei postimaksua-tiedon innoittamana. Minulla on ollut ennestään tuo pienempi, vasemman puoleinen EK:n retroleikkuri ja ajattelin, että kun tuolla näyttää olevan noita myynnissä niin tilaanpa yhden lisää, vähän isomman.
Koska meikäläinen ei mitään tuumamittoja tarkasta, niin päättelin, että minulla ennestään oleva on keskikokoinen noista leikkureista. En tietenkään muistanut sen kokoluokkaa, koska aikaa on kun sen hankin. No siitä sitten heitin tilauslomakkeeseen kooksi extra large. Ei ollut naurusta tulla loppua kun paketin avasin --- koooskaan nähnyt noin iisoa kukkaleikkuria. Ison kukan halkaisija on 8 cm, kun se pienessä on 3 cm.
Semmosta se on kun täällä maalla vaan on, eikä pääse käymään isoissa kaupoissa että ymmärrys kasvaisi.
Pitää lähteä perjantaina Tampereelle Kädentaitomessuille jos tieto lisääntyisi.

Eli tuollainen on ero EK:n retroleikkurilla ison ja pienen välillä. Kyllä tuolla isollakin varmaan käyttöä tulee olemaan. .. jossain :) Pienten kukkien koon kortilla näkee hyvin tässä.
Onkohan kukaan muu koskaan tehnyt vastaavia "harhaostoksia"?

Edit: Tintti vinkkasi, että tämä XL-koko on hyvä käytettäessä kutistemuovia. Siis osoittautuuko tämä sittenkin hyväksi ostokseksi? Kutistemuoviakin löytyy varastosta...

6 kommenttia:

Carola / Calle kirjoitti...

Hei Eija!
Älä huoli vaikka näin kävi. Itselläni on kaikki kolme leikkuria ja ne on mun mielestäni todella kätsyjä. Tein esim. töihin laatikon, jonka koristelin kukilla, joita olin leikellyt lävistimillä. Käytin muuten kukkiin tuota Gruge collectionin kukkas leimasimia.
Nyt ei sitten kun ostelemaan se keskikoko niin sulla on kokoelma valmis :)

Anonyymi kirjoitti...

Heh, heh... Eija mitäköhän mulle on tulossa (tai siis mummelille ja Maaretille) :))

Anonyymi kirjoitti...

Voi Eija, Eija samassa veneessä ollaan :)

Eija kirjoitti...

No vene vaikuttaa lopulta ihan hyvältä :) Calle on käyttänyt kukkia hienosti.

Heather kirjoitti...

Hi Eija,
Lucky you - I have the big one but can't find the small one.
I have left you something on my blog.
hugs Heather xx

Anonyymi kirjoitti...

Hei, tuo iso leikkuri sopii sitten hyvin käytettäväksi kutistemuovin kanssa! Itsellä on myös joskus nuo koot olleet aivan eriä kuin kuvittelin...