maanantai 25. helmikuuta 2013

Mansikoita - Strawberry Girl


Toinen lomaviikko on alkanut ja olen saanut aikaiseksi jopa pari korttia. Viime viikolla olin muutaman päivän Budapestissa ja olin iloisesti yllättynyt paikasta. Mitähän se onkaan keväämmällä? Suosittelen Opera Garden hotellia kovasti. Kaikki pelasi hienosti, unkarilaiset olivat ystävällisiä eikä mistään saanut huonoa ruokaa. Hintatasokin oli edullinen suomalaisittain katsottuna. Gellertin kylpylä oli sekin positiivinen kokemus. Gödöllössä käytiin retkellä ja piti tutustua Sissin linnaan, mutta Tshekin presidentti oli pahaksi onneksi varannut linnan siksi päiväksi itselleen.

Kortin tein Mo Manningin suunnittelemasta mansikkatyttö-leimasimesta. En löytänyt leimaani mistään kun piti tarkistaa jotta julkaiseeko Penny Black tätä, leimaamisesta on siis aikaa.  Kuvan väritin Distress Markereilla, kukat ovat kynttilämansetista ja mansikat olen hankkinut kukkakaupan loppuunmyynnistä.

3 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Ihanan raikas ja hyvänvärinen leimakuvan väritys, hiuksissa hiukan kimallustakin:) Noi mansikat on kivat, tätä korttia ihastellessa mieli odottaa jo kesää :)
Mukavaa toista lomaviikkoa.

Minna kirjoitti...

Ihanan kesäinen kortti:)

maarit kirjoitti...

Onpas söötti kortti. Niin tulee kesä mieleen tämän kaamean pyryn keskellä.