maanantai 22. lokakuuta 2012

Satamassa


Olisikohan tämä kuva Hydran satamasta? Ehkäpä ylhäällä olevat talot ovat sinne vähän liikaa, mutta Välimeri tästä joka tapauksessa tulee mieleeni.
Tämä oli yksi Michael Powellin leimasimista, mitkä olivat Klemarikellarin ostoskassissa kun muutama viikko sitten tulin Eurajoen tapahtumasta. Satamanäkymän värittelin Distressin Markereilla taas, olen tykästynyt kovasti näihin väreihin. Taivas ja osa vedestä on leimattu Stampscapesin leimasimilla. Tausta on Core'dinationsin, kohokuvioin sitä parilla eri taskulla ja hioin pintaa vähän. Kulmiin laitoin eyeletit ja scrapper's spoolsin hammaslangasta pujottelin kehykset ja rusetin. Oikealle tyhjään kohtaan voi laittaa vaikka vuosiluvun tai jonkin sortin onnittelut.

2 kommenttia:

Maissi kirjoitti...

Oikein kaunis kortti, minäkin pidän kovasti noista tusseista. Kiva idea yhdistää tuohon Stampscapesin leimasimet.

maiju kirjoitti...

Kaunis on. Nämä on ihania leimasimia, taitaa olla vain aika työläitä väritettäviä. Tästä tulee jotenkin vähän Hania mieleen.

Ihana oli nähdä sinua jossain noissa tapaamiskuvissa. Olisi kyllä kiva nähdä livenäkin joskus... tämä elämä on vaan nyt tällaista, että ei pysty irtaantumaan kaikkeen, vaikka haluaisikin. Toivotaan, että pääseen/jakaa Tampereen messuille ;)