sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Ensimmäinen joulukortti


Toivottavasti en nyt järkytä ketään, mutta olen tehnyt kortin pitkästä aikaa :)

Olen hautonut vuoden verran tätäkin Stmpelgledenin ihanaista enkeliä ennenkuin sain siitä kortin aikaiseksi. Helpotti huomattavasti kun luin Maijun kirjasta mitä mustetta tähän kannattaa käyttä - Archival Inkiä. Olen aiemmin yrittänyt leimailla joillakin valokuvaleimasimillani, mutta huonolla tuloksella. Nyt siis onnistui oikealla musteella ja paperilla.

Yksinkertaisella linjalla siis eteenpäin. Kehyhksen stanssasin SB:n Fleur De Lis Squarella, reunoihin laitoin True Snowta ja Diamond Dustia. Taustapaperi on tapettia, reunoissa hitusen Vintage Photoa ja sydän on haaraniitti.

Aina olen valittanut, että syrjäkylillä ei ole askastelukauppoja, mutta nyt on ihan pikkuisen pakko mainostaa Tiimaria. Siellähän on valikoimissa vaikka mitä, aivan yllätyin kun poikkesin.

Ja osallistunpa nyt vaikka haasteeseenkin jossa kortissa piti olla mukana c-kirjain. Siispä christmas ja chrystal. Lumikimalteet ovat kuin kristallia.

6 kommenttia:

paula kirjoitti...

No niin, on tainnut puutarhahommat loppua, kun olet ehtinyt taiteilla kortin.
Vallan hienon olet tehnytkin - vintagea - siis mun lemppariaihe. Toi enkelileimasin on kaunis, harmittaa kun en silloin ostanut sitä kun oli saatavilla. Enää en ole sitä missään nähnytkään.
Tosi kiva kun sinustakin kuuluu jotain.

maiju kirjoitti...

Voi Eija... kyllähän mä vähän järkytyin... Ei vaiskaan. Upea on korttisi ja kiva kun löysit oikeat materiaalit. Näin se vaan on, että oikeilla materiaalivalinnoilla saadaan se paras lopputulos ;)

Onnellinen on se, jolle tämä kortti matkaa ;)

Maarit kirjoitti...

Kaunis kortti. Kyllä näistä vintagekuvista tulee ihastuttavia joulukortteja.

TaijuS kirjoitti...

Oi, kuinka valtavan kaunis kortti!!

Heli Matero kirjoitti...

Upea herkkä kaunis kokonaisuus.

Eleonora kirjoitti...

Kyllä mäkin järkytyin:) onneksi hyvällä tavalla korttisi kauneutta:) Oikein hyvää joulunalusaikaa!!