sunnuntai 9. tammikuuta 2011

KurjenpolviTämän kortin kuva on kokeilu viime kesältä. Kaikenlaisia kukkia kasvaa kukkapenkeissä ja ajattelin, miten onnistuisin saamaan niistä väriä kartongille. Olin toki lukenut joskus jutun aiheesta, eli ei se ihan oma keksintöni ole. .. tuntuu että kaikki on jo keksitty, mutta mikä ihme se on, kun harrastajia on vaikka kuinka paljon.

Tässä on tuoksukurjenpolvi luovuttanut värinsä kartongille. Laitoin alimmaiseksi A-levyn, sitten B-levyn, kartongin, kukat niitä kohti, päälle cuttiksen mustan kohokuvioinnissa käytettävän kumin, pari talouspaperin palasta ja toisen B-levyn. Värit siirtyivät ihmeen hyvin cuttiksen käsittelyssä. Nestettä tuli melko paljon, joten talouspaperit olivat todella tarpeen.

Kokeiluja tein monilla, mutta kurjenpolvi, orvokki ja lehtoängelmä onnistuivat parhaiten.

Näitä kortteja aion tehdä muutaman; ne missä on painotyöt jo tehty. Teki pahaa murskata kukkia, kun on ne ensin rakkaudella kasvattanut.

Stanssejakin on käyttämättömänä muutamia (kuten varmaan monilla muillakin :) Tässä käytin Spellbindersin Lotus border petites-stanssia. Kohotin kukat gluedotseilla, suihkuttelin päälle vähän Glimmer mistin Pearlia ja kurjenpolville laitoin kimalteita.

Kortti on skannattu, mikä tekee siitä kyllä vähän oudon näköisen, mutta parempi näin kuin valokuvat näillä keleillä. Alkaisi jo aurinko paistaa!

Ei kommentteja: