lauantai 2. tammikuuta 2010

Halpaa ja yksinkertaistaKortteja tässä aloittelin tehdä tänään pitkän korurupeaman jälkeen. Niitä vaan on niin kiva tehdä välillä :)
Postauslämmittelynä ajattelin kuitenkin esitellä puupalikallisten leimasinten säilytyssysteemini. Tämä idea tuli eteeni jostain australialaisesta blogista pitkän aikaa sitten. Hankin pizzalaatikoita ja kokosin ne nurinpäin. Näistähän tulisi hienoja, jos ne koristelisi ja leimasinten kuvat olisivat tietysti kivat kannen päällä. Nämä kuitenkin kelpaavat minulle toistaiseksi. Koristelen sitten eläkkeellä ollessani 10 vuoden päästä jos on aikaa. Pääasia että löydän mitä etsin.

Luin, että leimasimia ei pitäisi säilyttää päällekkäin ettei niihin tule painumia. Näin niistä saa myös jotain tolkkua mitä varastosta löytyy.
Puupalikalliset tekstit ja RST:n leimasimet ovat sitten erillisissä laatikoissa ja ez-mountatut ovat kansioissa.
Osa palikattomista kumileimasimista on cd-koteloissa, samoin kuin akryylileimasimiakin. Suurin osa niistä on kuitenkin omissa alustoissaan ja tehtaan säilytyspusseissa. Eli kyllä selaamista on vieläkin kun jotain hakee, mutta nyt on edes osa järjestyksessä.

Edit: Vilkaiskaahan Callen säilytysratkaisuja. Cool!
Ihan jonkin verran naurattaa nämä omat systeemini. Aika karua :D

1 kommentti:

sloonat kirjoitti...

other browse around here go to the website website link visit our website replica bags online