torstai 15. lokakuuta 2009

Kiitos ystävillePalasin illalla ikimuistoiselta lomareissulta Rhodokselta. Reissussa olimme Maijun ja Heinikan Heinin kanssa. Pitää tunnustaa heti kättelyssä, että nämä tytöt eivät ole ehkä ihan sieltä hiljaisimmasta päästä ja minä, joka olen luullut olevani hyvä shoppailussa, häviän kirkkaasti Maijulle.
Viikon aikana ehdimme käydä pari kertaa Falirakissa, kerran Lindoksessa ja miljoona kertaa gamla stadissa ;) Ilmat olivat suotuisat ja kävelykilometrejä tuli huimasti. Maijulla kuntoilijana oli askelmittari mukana, joten tämä ei ole mitään mutu-juttua, vaan silkkaa faktaa. Säät suosivat lokakuun lomalaisia ja vasta viimeisenä eli lähtöpäivänä pilvet näyttivät uhkaavan tummilta.

Saattoi ehkä olla joillakin hymyssä pitelemistä (tai sitten pitivät ihan hulluna porukkana), kun Maiju ja Heini demosivat Tapestry-leimasinten käyttöä Lindoksen akropolilla - ei ollut ihan +50 astetta, silloin se ei ehkä olisi onnistunut. Blogien lukijat löytävät tämän jutun varmaan jossain vaiheessa you tubesta.

Tyttöjen leimailusta innostuneena halusin minäkin tehdä jotain täällä kotona kun noita settejä on muutama kertynyt. Reissussa olin lähinnä kuunteluoppilaana, esim. lentokoneessa paluumatkalla en leimaillut. Jotkut muut ehkä :D

Tässä siis RST:n Southern dogwood ja Clear -setit käytössä. Musteet ovat Distress Inkin weathered wood, peeled paint ja fired brick.
Ei huonot (toim.huom. inside joke)
Reunat peitin ennen leimausta maalarinteipilla, että sain korttiin kehykset. Tytöt leimailivat kiiltäväpintaisille korttipohjille ja kuvat tulivat niissä selvemmin esille. Tämä on tehty akvarellikorttipohjalle.

Kiitos tytöt mainiosta matkaseurasta. Thank you ever so much, it was beautiful!

Nyt lähden hakemaan pojan koiran Akun Tampereelta tänne Tammelaan, jonne Aku muuttaa toistaiseksi niin kauaksi aikaa, kun Rikulla on työkiireitä eli todennäköisesti Akun loppuelämän ajaksi. Aku on vasta pentu, 7 kk iältään ja rodultaan japaninpystykorva. Akusta tulee sitten suurella todennäköisyydellä juttua tänne aika ajoin. Onneksi tuli treenattua reissussa kävelyä, että Aku saa itselleen hyvän lenkkikaverin ja taitaa tuo lenkittäjä olla hyvä juttu minullekin.

4 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Heh, heh Eija nauratti juttusi ;)

Kiva oli käydä Old Stadissa vai oliko sittenkin Gamla City :)

Mottoni on "ai, että kävelylle, mä voin kyllä lähteä".

Niin ja eihän sitä parhaimpana päivänä tullut käveltyä kuin 19,40 kilometriä... Ei kauhean vähän :)

Kiitos ihanasta matkaseurasta.. Ehkä kun aikaa kuluu voidaan taas lähteä yhdessä johonkin ;)

Maaret kirjoitti...

Todella kaunis kortti ja kiva oli matkakertomuskin :) Ihanaa, että teilla meni reissu upeasti ja että on ollut todella hauskaa :)

mummeli kirjoitti...

Voi kuinka kaunis tuo kortti onkaan. Ihana matkakertomus, en yhtään ihmettele jos hauskaa on ollut. Ei tuossa porukassa voi muuta ollakaan. Kiva kun taas on voimia ahertaa pitkä syksy.

jasonbob kirjoitti...

off white x nike
moncler
yeezy shoes
off white jordan 1
yeezy shoes
yeezy shoes
supreme outlet
kd12
giannis shoes
golden goose shoes