sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Olet ajatuksissani -DT-kortti PurppurataivaalleHeti perään toinen kortti Purppurataivaan viimeksi tulleen DT-paketin tarvikkeilla. Tämän yksinkertaisen kortin tekeminen onnistuu vähäisilläkin välineillä.

Akvarellikorttipohja on kivan eläväpintaista. Käytin kukkaornamenttileimasinta useammalla eri tavalla (tätä leimasinta olin katsellut jo aiemmin "sillä silmällä" kun arvelin sitä monikäyttöiseksi ja olin iloinen kun se oli paketissani :)
Alaosassa ruskeassa taustassa leimasin on "kokonaisena". Leimasinmuste on Color It'in Platinum. Todella runsasvärinen hopea, joka vaatii lämmittämisen kuivuakseen ja siten loistavaa embossaukseen. Muistan hyvin miten aloittaessani kortteilun, yksi ensimmäisistä väreistä oli saman merkkinen, mutta punainen. Pitkään ihmettelin miksi väri ei kuivu, mutta Maiju sitten hoksasi kysyä aloittelijalta, että oletko lämmittänyt sitä? Alkoihan se sitten toimia neuvojen jälkeen hyvin.

Kukat leimasin samalla hopealla ja embossasin värittömällä ja leikkasin ääriviivoja pitkin eri kokoisiksi, laitoin hopeaa reunoihin ja kiharsin terälehdet kynänvarrella.
Ohuet kukat välissä on stanssattu Cuttiksen stanssilla, sipaistu hopeaa ja embossattu kirkkaalla.
Kortin yläosan kehyksen olen tehnyt peittämällä ensin keskiosan sopivan kokoisella muistilapun palalla ja reunoihin laitoin maalarinteippiä. Maalarinteipistä kannattaa ensin lannistaa isommat liimat painelemalla sitä kankaaseen. Leimasinväri on Distress Inkin Vintage Photoa.
Nauha on Ivory Fiber Packista ja ja timantit Icons stickereistä. Timantit löytyivät vanhasta varastostani.

6 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

Todella kaunis kortti! Upeita kukkia! =)

Eleonora kirjoitti...

Wau! Todella, todella taidokas kortti:)

Maissi kirjoitti...

Hieno kortti ja kauniita nuo kukkakoristeet :)

Heather kirjoitti...

Hi Eija, so good to hear from you.
I'm now living in Germany and moving from England to here has taken about 2 months out of my life (lol).
Love this card it is so beautiful, fabulous colours and such wonderful stamping. I love your flowers and the thread down the side makes it look so luxurious.
hugs Heather xx

Piitu kirjoitti...

Hieno kortti! Ihanat kukat =)

Anonyymi kirjoitti...

off white hoodie
curry 7 sour patch
moncler jacket
kd shoes
off white
yeezy 350
off white clothing
golden goose
off white
yeezy 700