lauantai 18. heinäkuuta 2009

Aurinko hellii lomalaista

Terveiset kesälomalaiselta :)
Tänään vietin taas kuuman päivän Somerniemen kesätorilla ja todella paljon oli porukkaa liikkeellä. Ei tosin mitään siihen verrattuna mitä torstaina oli Salon iltatorilla. Siis oikeasti aivan liian paljon. Pöytiin ei nähnyt ihmispaljouden vuoksi ja ihmiset liikkuivat yhtenä massana. Tuntui melkein ahdistavalta. Myyjien kannalta tämä on tietysti hyvä asia, mutta onko asiakkaan kiva liikkua? Ei ollut :(
Tänään tapasin paljon myös viime kesäisiä tuttuja. Pari pariskuntaa viime kesältä, jotka siellä joka lauantai kävivät, ilmoittautuivat myös vaikkakin näin vähän myöhässä, mutta se oli suorastaan helpotus, koska ehdin jo ajattalemaan mitä pahaa on tapahtunut kun heitä ei ole tänä kesänä näkynyt.
Mirvakin oli taas liikkeellä sisustustuotteineen ja korttiensa kanssa ja oli hauska jutella hänenkin kanssaan ja vaihtaa kuulumisia.
Uudet kujeet odottavat kohta Purppurataivaan DT-korttien kanssa.

Uusia kortteja en ole paljon ehtinyt tehdä puutarhanhoidon ja mattojen pesun lomassa, mutta ehkäpä ensi viikolla. Varsinkin leimasinkortit ovat aivan finaalissa ja niitä olisi tarkoitus ensimmäiseksi tehdä. On tosi hauska huomata, että nekin ovat alkaneet löytää ystävänsä cd-korttien lisäksi. Tämä vahvistaa uskoani siitä, että en ehkä ole ihan hakoteillä niiden tekemisessä ;)

Ei kommentteja: