maanantai 8. joulukuuta 2008

Stempelgledenin leimasimet

Mitään aivan uutta en ole saanut aikaiseksi, vaan vanhaa tai samantyylistä aiemmin tehtyjen kanssa tulee pajasta, joten en ole niitä esitellyt.
Aamulla löytyi postista Stempelgledenin infokirje, jossa kerrottiin että suunnittelija myy leimasimiaan enää vain suoraan jälleenmyyjille, joten niiden kautta meidän sitten pitää toimia.

Tuosta firmastahan löytyi se aivan ihana kukka (ja olihan samassa levyssä paljon muutakin kaunista), joka sopii hyvin käytettäväksi retrokukkaleikkurin kanssa.

Yksi linkki löytyi Stempelgledenin jälleenmyyjälistalta, mutta heillä olevan paljon muutakin tarjolla ja ostaminen on helppoa. Tavallista nettikauppaa, jossa voi tavarat kerätä koriin. Siis paljon yksinkertaisempaa kuin aiemmin noiden leimasinten ostaminen oli.

Edit: Taitopuoti Paperinauhasta näitä löytyy myös.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näitähän saa myös Paperinauhasta Suomesta tai ainakin sai, mutta taisivat loppua heti alkuunsa.

Anonyymi kirjoitti...

Moikka Eija. Tuonne Taitopuoti Paperinauhaan tuli niitä perjantaina, nyt on sitten koko paketti minulla, siis kaikki kukkaleikkurit ja nyt tämä leimasinlevy. Yritän sitten räpeltää jotain näytille kunhan tulevat postissa. Kiitos vain sinulle linkistä joka johti meidät Maaretin kanssa oikeille jäljille.

Maaret kirjoitti...

Ai on mummeli jo saanut ne, missäs mun leimasimet viipyy :) No, ehkä ne tulee huomenna Cirle it II kanssa samassa paketissa :)