tiistai 21. huhtikuuta 2009

Varjoja

Pari tuntia yritin tehdä Sugar Nellien Skull Boyzista korttia enkä onnistunut saamaan mieleistäni aikaan. Tytöt ovat jotenkin helpompia tehdä, ainakin korteiksi ;)
Tässä on yksi eilisen nauha-aarrepussin nauhoista ja kiitos Ihana-lehden sekä Maijun joka esitteli kädestä pitäen rusetin teon salaisuuden. On tämä ennenkin kai ollut tiedossa, mutta kuva kuvalta oli helppo harjoitella ja rusetista tuli kiva.
Lehdessä oli myös Maijun tekemiä todella kauniita kortteja Stampies-leimasimilla ja huomioni kiinnittyi varsinkin yhteen ja sen väritykseen. Mietittiin eilen illalla porukalla, että onko Maiju oikeasti värittänyt tuon noin, vai onko se kuvaustekninen juttu? Nallella oli kivat harmaat varjot ympärillään ja kortin reunoissa oli samanlaista. Pääteltiin että kyllä Maiju on sen taitavana varmaankin itse värittänyt ja kokeilin tähän samaa tytön ympärille ja reunoihin.
Tuli mieleen Sarin blogi ja hänen juttunsa usein miten hän on altrannut. Nyt minusta tuntui ensimmäistä kertaa, että taisin "altrata" minäkin :)

6 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Kaunis kortti! Kaikki sopii niin kovin hyvin yhteen! Hieno väritys!

Blogissani on sinulle jotain.

maiju kirjoitti...

Vai ollaan siellä oikein pohdittu ;)
Nyt en pysty tarkistamaan kun kortit on vielä Kaarinalla... Mutta muistaisin, että tein yhteen nalleen harmaat varjostukset nallen reunojen ulkopuolelle, jos sitä tarkoitit... Pitää tarkistaa huomenna lehdestä... Oliko se se mitä tarkoititte :)

Kaunis on korttisi jälleen.

Unknown kirjoitti...

Voi miten kaunis kortti ja niin ihanasti varjostettu!! Kyllä toi on jo altrattua!! =)

Maaret kirjoitti...

Niin upeasti altrattua että :) Kaunis on kortti, rusettikin kuin oppikirjasta, muutenkin onnistunut upea kokonaisuus!

maiju kirjoitti...

Täytyy sanoa, että oli valokuvaajan varjon leikkiä kuitenkin se kuva, jota olitte katselleet :)
Vaikka siis taitava olenkin :)))))

Eija kirjoitti...

.. voi Maiju mikä pettymys ;) Olimme aivan varmoja että sä olit ne tehnyt, mutta voihan tuota juttua käyttää oppina korttien teossa. Näytti kivalta.