perjantai 3. huhtikuuta 2009

Kissanainen - catwoman

Lopultakin Spellbindersin Floral Accentit "ilmestyivät". Näitä stansseja katselin pitkään sillä silmällä kun olivat ennakkoon varattavissa, mutta tilasin ne lopulta samalla kuin Bosskutin Flora Dora-aakkosetkin. Kirjasimet olivat -40% -tarjouksessa viime kuussa Cut@Homessa. Minulla on nyt kolmet kirjainstanssit enkä vieläkään ole aivan varma ovatko yhdetkään ihan sopivan kokoiset korteissa käytettäväksi. On liian pientä ja liian suurta, mutta siihen keskelle ei tahdo osua, kun kuvien perusteella tilaa eikä oikein osaa hahmottaa noita tuumamittoja. Sopivaisuus selviää kun ehdin kokeilla näitä viimeisiä.
Mutta nämä floral accentin kiehkurat ovat mainioita ja sopivia.

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

todella upea kortti!! kaunis ja tyylikäs!

Eleonora kirjoitti...

Kauniin tyylikäs sininen!
Aurinkoista viikonloppua ja toivotaan vilkasta huomista markkinapäivää!

Maaret kirjoitti...

Kaunis kokonaisuus:) Ihana toi kiekura, sopii just noin aseteltuna upeasti ja hyvin olet saanut kuvattua kortin, kun kissassakin näkyy olevan clossy accentsia:) Myy hyvin!:)

maiju kirjoitti...

Ihana kortti... Mäkin olen ennakkovarannut noi stanssit... Tosin monta kertaa olen miettinyt, että otanko vai enkö... Ehkä mä sitten otan ne kuitenkin :)

Jos alkaisit sitten suurentamaan korttipohjia... Itsekin olen nyt siirtynyt noihin 15 x 15 korttipohjiin eli leikkaan Dreamkutzilla Baccillin kartongin kahtia ja nuuttaan... Nythän myydään niitä 16 x 16 kirjekuoriakin...

Hyviä markkinoita :)

Purppura1/Mirva kirjoitti...

Todella upea, ihanan sininen...
JA onpa ihanat kiekurat...
Toivotaan meille molemmille
myyntirikasta markkinapäivää...
Soitellaan sunnuntaina...

Heather kirjoitti...

Stunning - fabulous and beautifully coloured image. Your swirls and flowers are truly amazing.
hugs Heather xx