tiistai 24. maaliskuuta 2009

Skull Boyz I - pukkihyppelyä

Maijulle päivällä kerroin, että mitään erityistä en ehdi tällä viikolla tekemään enkä blogittamaan, mutta sitten napsahti kun näin, että Sugar Nellien Skull Boyzit olivat tulleet postilaatikkoon. Ne ovat mielestäni hauskoja veikkoja ja uskon, että nämä ovat pikkupoikien mieleen. A5-kokoisessa levyssä on kuusi leimasinta näistä pojista.

Myöskin Purppurataivaasta tuli paketti ja pääkallopoikien kirjava taustapaperi ja koristehaaraniitit ovat sieltä. Kaikkea muutakin kivaa paketissa oli, mutta niitä sitten toisiin kortteihin.

Laitan myös kuvan hyvästä apuvälineestä leimattaessa tummalle pohjalle valkoisella. Kartonkihan on aina vähän sähköistä eikä siitä tahdo millään saada värihiukkasia irti ennen kuumentamista. Tällä jauhepussilla kun vetää kartongin yli, niin väri ei tartu sinne minne ei pitäisi, vaan ainoastaan leimattuun kohtaan. Millään ei nyt tule mieleeni mistä olen tämän hankkinut, mutta onhan tuossa tuotenimi näkyvissä jos jotakuta kiinnostaa. Googlettamalla varmaan löytyy helposti.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi hertsumandeeruu mikä kortti ja vieläpä sun tekemänä, Wau; Kortti on varmasti, niinkuin sanoit, pikkupoikien mieleen ja miksei vähän isompienkin,:)
Ps. Lätkä tuli tänään ja toinen toimitettu henk.koht eteenpäin, joten kiitos taas kerran:)

Unknown kirjoitti...

ihana kortti! juuri pikku veikereille sopiva!

Anonyymi kirjoitti...

Aika maude!

Anonyymi kirjoitti...

Tosiaankin on varmasti pikkupoikien mieleen, mutta myös minun;)

Anonyymi kirjoitti...

Hieno kortti.... ja heti siellä rikotaan mulle antamaa lupausta :)))

Tuota sähköisyyden poistavaa tyynyä saa Finnstamperilta ja Heinikasta... siis ainakin noista.

Elina kirjoitti...

Hui, miten ihana kortti! Takuulla on tuo leimakuva pikkupoikien (ja aika monen tytönkin) mieleen:)