sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Nimileimasimet


Elina ja Maiju olivat kuvanneet leimasimensa ja laittaneet blogiinsa kannustukseksi muille asiaa miettiville. Elina oli tilannut leimasimensa eri paikasta kuin me Maijun kanssa.
Suttasin vähän kuvia etteivät kaikki yhteystietoni ole yleisessä jakelussa, koska halusin leimasimiini oman nimeni ja puhelinnumeroni, koska kaikilla kortinsaajilla ei vielä varmasti ole nettiyhteyksiä eikä ainakaan vanhemmilla ihmisillä.
Vasenta leimaa siis käytän korttien taakse ja oikealla puolella olevalla osoiteleimalla leimaan kirjekuoreni. Leimasimet ovat puupalikallisia.
Hinta postimaksuineen näistä kahdesta oli $29 eli tasan 22 euroa ja hankin ne eBayn kautta. Usalaisten huutonetti siis, mutta nämäkin sai toiminnolla "buy it now" heti varattua. Parin päivän päästä tilauksesta tuli kysely, mitä tekstejä leimasimiin laitetaan. Tuossa vasemman puoleisessa oli mallissa blogiosoite, mutta halusin siis siihen puhelinnumeron ja se kävi ilman mitään nikotteluja. Laitan vielä linkin jos joku kiinnostui Lovetocreatestamps.com. Ainoa miinus mikä asiassa oli, että mielestäni kaksi viikkoa oli melko pitkä aika odotella näitä.

3 kommenttia:

seneeh kirjoitti...

discover this info here explanation you can try these out my company read this article her latest blog

Unknown kirjoitti...

the original source YSL Dolabuy his comment is here this post more helpful hints Dolabuy Loewe

southou kirjoitti...

content good quality replica bags read the article high replica bags her comment is here best replica bags