tiistai 10. maaliskuuta 2009

Oodi sankarille


Lisää keltaista. Aurinko varmaan vaikuttaa. Kaikenlaisia leimasimia sitä on jemmassa, mutta ei vaan ole tullut käytettyä. Projekti kortti omista leimasimista jatkuu ja tämän on nyt sen satoa. Miten ne vaan joskus unohtuvatkin sinne laatikon pohjalle vaikka selvä visio on ollut leimasimen tilatessa, miten siitä kortin tekee. No se tiedetään, että suunnitelmat muuttuvat matkalla moneen kertaan.
Taustapaperi on kotoisin Marimekon mainoslehdestä. Siinä oli mielestäni kivan keväiset värit. Kissaa kohottelin Glossy Accentsilla, mutta eipä tuo kuvassa paljon näy.
Osallistun tällä kortilla Penny Blackin Saturday-challengeen. Teemana on 3 brads, 2 ribbons and 1 flower. Nauhoja tässä ei kuitenkaan ole kuin yhtä laatua, mutta tein sitten rusetin tuplana, josko se korvaisi sen toisen nauhan.

6 kommenttia:

tracie kirjoitti...

Fabulous card Ejian, love this adorable image, gorgeous colours and details ~ love it.
Thanks for joining us this week at PBSC
Hugs
Tracie :)x

Anonyymi kirjoitti...

Wow Eija... Ihanaa energiaa saa kyllä tästä kortista. Ihanaa huomata tämä lisääntynyt värinkäyttösi... Saan energiaa hyvin paljon täältä blogistasi :)

Kath Stewart kirjoitti...

Oh Ejian....such a fun happy card...love the bright papers and your cute image.........thanks for joining in the fun this week at PBSC
Hugs Kath xxxxx

Maaret kirjoitti...

Pirteä pläjäys ja aivan upeasti onnistunut kokonaisuus:) TYKKÄÄN!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania ja kauniita kortteja!

Marjukka kirjoitti...

Kauniita kortteja osaat tehdä!