sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Rasian tuunausta

 

Kuvat ennen ja jälkeen. Ostin rasian kirpparilta kolmella eurolla piiitkän aikaa sitten tarkoituksin tuunata siitä jotain.  Kuinka ollakaan se päätyi yöpöydälleni ja sinne on kertynyt äärimmäisen tärkeitä asioita, kuten lääkkeitä, kynsiviila ym. Lopulta alkoi tympimään tuo klovni ja aloin rapsuttelemaan rasiaa.

En alkanut hankkimaan mitään maalinpoistotarvikkeita kun ajattelin etten satsaa tähän yhtään mitään rahallisesti. Maalitäplät olivat huomattavasti kohollaan - ja niin ne ovat vieläkin. Yritin niitä puukolla madaltaa ja annoin vähän santapaperiakin, mutta sieltä ne loistavat alta kuun ja tähtien kanssa, mutta loistakoon ajattelin "ite oon tehnyt" -periaatteella.

Maalasin rasian kolmeen kertaan maalarinvalkoisella remonttiässällä. Reunakuviot leimasin Archival Inkin ruskealla ja embossasin värittömällä. Isoon kulmaan tein varjostukset Distress Inkin Weather Woodilla. Samoilla väreillä väritin lintuleiman ja embossasin värit kiinni.
Iso kulmaleimasin on Chocolate Baroquen  Butterfly Dreams -setistä, lintuleimasin Stempelgledenin Vintage Gardenista ja pikkukulmat ja ornamentti saman firman Ornate Collectionista. Teksti on Inkadinkadon.
Sivuihin, takaosaan ja sisäkanteen tein myös pienimuotoiset leimaukset. Sivuilla on tuo suora ornamentti pelkästään ja takana nuo pikkukulmat.

3 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Ihanasti tuunattu:)

Riina kirjoitti...

Upea :)

tuija kirjoitti...

Vautsi kyllä tuli hieno rasia. Todella kaunis ja tyylikäs !