tiistai 22. helmikuuta 2011

HymytyttöNäitä Pion designin kuvia on aika mahdoton vastustaa. Tytön poskia ja paitaa värittelin vienosti chalkseilla. Taustapaperi on myös Pion designin Sagan on Våren -nimeltään, jossa lentelee pari perhostakin. Kulmat stanssasin cuttiksen kulmastansseilla ja sulattelin paljon kultajauhetta päälle. Taustaan leimailin Stempelgledenin kukkakiekuroita. Pikkuperhosessa on embossattuna Stamping Stuffin runsaammin kullalle kimaltelevaa Opaque goldia. Kultahippuja löytyi koirastakin tämän session jälkeen :)
Kortti on viikonlopun satoa ja saman tyylisiä kuvakortteja tulee vielä muutama.

3 kommenttia:

Heli Matero kirjoitti...

Erittäin kaunis kokonaisuus. Nuo Pionin paperit ovat uskomattoman upeita. Ostin niitä Leimailutaivaasta - kun raskisi käyttää eikä vain hypistellä ;)

sirppu kirjoitti...

Kaunis. Kyselisin sinulta apua. Kerroit laittaneesi kultahippuja korttiin. Miten ne laitetaan...? Liimataanko, sulatetaanko vai mitä ainetta on...?

Eija kirjoitti...

Hei Sirppu!
Esim. perhosen sivelin kokonaan Top Bossin "watermark stamp pad'illa! Versamarkilla on samanlaista. Sen on kuin liimaa mitä levitetään ensin kartongille ja siihen päälle ripotellaan jauhe. Se sulatetaan kiinni kuumailmapuhaltimella. Pitää vain olla varovainen ettei sulata liikaa, jolloin kiilto häviää esim. kullasta ja siitä tulee harmaata. Termi hommalle on embossaus.