perjantai 9. heinäkuuta 2010

Kesäinen kukkataulu
Viikko on ollut hauska ja touhukas sunnuntaina 10 vuotta täyttävän kummitytön kanssa. Uitu on joka päivä ja leikitty Akun kanssa. Kesä on ollut yhtä pilvetön ja aurinkoinen, kuin joskus lapsena, kun oli kolme kuukautta kesälomaa.

Muun hauskanpidon lisäksi olemme tehneet koruja ja pari korttia sekä Mandille BIA -kiiltokuva/päiväkirjakansion. .. ei oikein saranat tahdo mennä paikalleen näin vähällä harjoittelulla, mutta menetteli sentään. Mandi kirjasi viikon tapahtumat ja ne talletettiin kirjaseen. Lisää juttua tulee toivottavasti hänen lauantaina alkavalta purjehdusreissultaan. Kesän muistoja on hauska lukea joskus isompanakin.

Tämän taulun tein valmiisiin kehyksiin eilen illalla kun hän oli lähtenyt ja tuumailin, että tästä saa ottaa vaikka tuon tekstiosion pois ja laittaa tilalle haluamansa valokuvan.
Olin jo luullut, että tämä Sizzixin kiekurastanssi olisi ollut hutiostos kokonsa vuoksi. Kortteihin se on liian kookas, mutta tähän aivan passeli.
Tekstin otin viimeisestä paikallisesta ilmaisjakelulehdestä ja printtasin tulostimella.
Vinkin tähän tauluun sain taas Maijulta, mutta Maiju on käyttänyt tilan vähän eri tavalla.

2 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Hienohan siitä tuli. Kyllä se vaan niin on, että aina välille sille hutiostokseksi luullulle tulee käyttöä enemmin tai myöhemmin... ja useimmiten se on myöhemmin ;) Heltaisiä kesäpäiviä Eijalle edelleenkin. Aku ei varmaan tykkään niin kauheasti?

Eija kirjoitti...

.. eli mitään ei oikeastaan kannattaisi hukata liian aikaisin.
Kelit on todella kuin etelässä eli onneksi ei ole matkaa varattuna.
Aku kyllä olisi ulkona, mutta etsii varjopaikkoja. Pallon perässä juoksisi vaikka kuinka paljon, jos vaan joku heittelisi.
Onneksi sisällä on viileää ja voi vaikka askarrella kun ei jaksa olla ulkona :)