maanantai 11. toukokuuta 2009

Enkelisumua


Muutama kuukausi sitten bongasin tämä tuotteen eBaysta ja ihmettelin mitä se on. Uteliaana sitten ostin yhden ja varovaisesti valitsin väriksi "Pearl". Surffailemalla olisi varmaan netistä löytynyt aineesta tietoakin, mutta välillä pitää kokeilla jotain pimeästikin, kertoo nimimerkki: "ikinä ei tule harhaostoksia" ;)
Tein suruadressin ja taustakartonkiin, joka oli luonnonvalkoista akvrarellikartonkia, suihkutin tätä tätä Glimmer Mistiä varovaisesti. Kartongin pintaan tuli hieno epätasainen helmiäisen hohde. Siis omatekoista helmiäiskartonkia, johon olin hyvin tyytyväinen. Ei ollut niin paljon kimallusta kuin valmiissa helmiäiskartongeissa.

Callen blogista löysin tänään jutun, jossa hän viittasi Stamparticin juttuun jossa opastetaan tämän aineen käyttöön ja onpa sitä valmistettu jopa itse Perfect Pearls-väreistä. Minulla nämä Perfectit ovat jääneet vähäiselle käytölle, joten pitänee kokeilla tätä vinkkiä.
Muutenkin Stamparticin blogissa on paljon ohjeita, joten kannattaa poiketa siellä.

Edit: Lähden pienelle reissulle, joten hetkeen ei tule päivityksiä :)

2 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Minullakin on yksi pullo tuota samaista ainetta... Olen sen tilannut joskus loppuvuodesta jenkeistä... Arvaa vain olenko kokeillut... Taisi olla jotain rosahtavaa sävyä.

Eleonora kirjoitti...

Täällä jo malttamattomana odottelen reissu-kuulumisia ja uusia päivityksiä:)