tiistai 18. marraskuuta 2008

Kulmia

Tämän tytön lintuineen olen esitellyt täällä pari kertaa ennenkin, mutta minusta kuva on herttainen ja olen tehnyt tästä useammankin kortin. Tämä on kuvattu uusien Cuttlebugin kulmastanssien vuoksi - osa hyvistä messuostoksia.
Kulmat olivat sen verran koristeelliset, etten enää kukkia ja muita koristeita tähän halunnut laittaa. Keskimmäiset pikkukuviot ovat toisen kulmastanssin hukkapaloja. Ja edelleen liimaan stanssattavaan kartonkiin ensin Bilteman leveää kaksipuolista teippiä ja stanssaan vasta sitten.

8 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Ihanan raikas kortti. Värivalinnat täys kymmpi! Kortti ei todellakaan tarvitse mitään lisäsälää, on näin ihan täydellinen :)

AN-kortteja.käsitöitä.ajatuksia kirjoitti...

Kyllä ,täys kymppi! :))

mummeli kirjoitti...

On tosi upea. Nuo kulmat on ihanat ja väritys kokonaisuudessaan täys napakymppi.

tuija kirjoitti...

Kaunis kortti. Sä et siis tarvi mitään xyronia apuna kun kiinnität noita kiekuroita. Hieno idea ja nuo kulmat ovat upeita. Tuli taas ostoslistaan lisäys. Ne vesivärikynät kävinkin jo hakemassa Suomalaisesta kirjakaupasta, kun olen tälläinen yllytyshullu.

Eija kirjoitti...

Jep, en käytä kallista xyronin liimaa tässä. Biltema toimii oikein hyvin kaikenlaisissa stanssattavissa.

Carkki kirjoitti...

Ompas ihanan tunnelmallinen kortti, kulmakoristeet ovat kyllä upeat ja näyttävät !

Terhi kirjoitti...

Ihana kortti ja hienot koristukset. Mäkin jossain vaiheessa tajusin, että kaksipuoleisella teipillä saa aikaan saman kun xyronillä. Selvää säästöä!

Rica kirjoitti...

Gorgeous Christmas card - I love the imaage and the papers you have used.
hugs Heather xx