sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Kilisee kilisee kulkunen

Tästä leimasimesta pidän kovasti (ja mistä en oikeastaan pitäisi ;) Tausta on kohokuvioitu Cuttlebugilla Cansonin erikoiskartongista, kulmat ja reunat ovat ääriviivatarroja. Kuva on taas vesiväritetty.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Loistava toteutus, ihana rusetti ja kulkuset kruunaavat vielä kokonaisuuden .)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

todella kaunis enkeli kortti! rusetti ja kulkunen nruunaa kokonaisuuden!

Unknown kirjoitti...

kyllä on todella kaunis kortti!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Ihania kortteja oot tehnyt. Äsken löysin vanhaan blogiisi tuonne vuodatuksen puolelle, ja ihastelin noita sinun väsäämiäsi hopeakoruja. Itsekin käyn juuri nyt hopeapunonta kurssilla ja haluaisin tietää että miten sahaat nuo hopea renkaat? meillä siihen käytetään teippiä ja menetelmä on aika hankala. Lisäksi haluaisin tietää mistä tilaat/hankit nuo sinun hopea materiaalisi? Jos tuo on aitoa hopeaa (kuten ymmärsin) niin mistä sitä saa halvimmalla? Tai kohtuu hintaan kuitenkin, niin ja kai jatkat vielä tuota punonta harrastusta?
~Kata

Eija kirjoitti...

Kiitos tytöt :)
ja Katalle: Kyllä teen edelleen hopeakoruja ja aidosta hopeasta tietysti. Työmäärä on kuitenkin niin valtava, että en halua laittaa sitä muuhun kuin aitoon materiaaliin. Hopealangan hankin Kankurinaitasta. Tuolla hakusana googlettamalla löydät yhteystiedot ja materiaalihinnatkin. Toimitus on sieltä nopeaa ja hyviä neuvojakin saa kun kysyy.
Tässä linkki jossa olen kertonut miten noita lenkkejä teen. http://kortti.vuodatus.net/blog/746490

Myöhemmin olen hankkinut pöydän reunaan kiinitettävän puristimen jonka kautta veivaan hopealangan spiraaliksi eikä enää tarvitse rasittaa vanhaa puista höyläpenkkiä tällä hommalla.
Ikinä en ole kuullutkaan miten lenkkejä voidaan sahata teipin avulla... Siis sahaamisessa käytetään "tukipöytää". Sitä en nyt muista olenko tuohon ohjeeseeni kirjoittanut, että olen myös suojannut etusormeni ja peukaloni nahkasormikkaita leikatuilla sormenpäillä :) Kannattaa muuten kokeilla ennen ensimmäistäkään kunnon sahaushaavaa sormessa. Ketjua on hankala punoa kun on sormenpäässä kunnon haava.
Toivottavasti ohjeestani on apua sinulle.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanan kortin olet tehnyt, samoin tuolla aikaisemmin oli ihania täytyy kommentoida taas kaikki samalla kertaa. Taisi olla aikas potku se taannoinen lauantai kun näin ihania olet jälleen innostunut tekemään. Harmittaa vieläkin kun en päässyt mukaan.