perjantai 17. lokakuuta 2008

Katti kiittää - Thanks A Bunch

Tällä Tulppaaniviidakolla osallistun Penny Blackin tämän viikkoiseen haasteeseen. Kaikkea sitä yksi viikon takainen blogitapaaminen onkin saanut aikaan. Aivan kamala into kokeilla uusia juttuja ja seurata minkälaisia kortteja ihmiset muualla maailmassa tekevät. Uskomattomia kortteja on blogit pullollaan.

Kuva on väritetty Winsor&Newtonin vesiväreillä, nauhan rei'ät leikattu Fiskarsin leikkurilla ja tauspaperi on K&C:n lehtiöstä sekä kissa ja pipari Spellbinderin nestiksillä.
On muuten aivan loistavat vesivärit. Kiitos Sirpa neuvoista värittelyn vaikealla saralla :)

4 kommenttia:

Kath Stewart kirjoitti...

what a beautiful card for the challenge - love the cute image and great colour work - thanks for playing along this week at PBSC
Hugs
kath
xxxxx

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kortteja:) Siis ootko käynyt ostamassa uudet vesivärit?
Katti-kuva on väritetty paremmin kuin hyvin!!!!!

Eija kirjoitti...

Olen ja kunnollista akvarellipaperia myös. Eli viulu olisi, kun vain osaisi vielä soittaa :)
Sirpa neuvoi, että paperista lähtien pitää olla tarkoitukseen sopivaa, että olisi edes toiveita onnistua jotenkin. Nyt sitten harjoittelen kovasti. Vanhat värit olivat jostakin lasten askartelupaketista.
Ihme, miten yhdestä askakartelutapaamisesta saa virtaa, mutta se kai oli tarkoituskin.

Anonyymi kirjoitti...

Mielettömän upea väritys tässä kisussa ! Värittelyssä on haastetta ja itse ainakin turhaudun välillä kun jälki ei miellytä omaa silmää, mutta pitäs vaan jaksaa sinnikkäästi harjoitella. mulla on nyt työn alla Aguatonet,joihin olen saanut vieriopetusta jo toistamiseen. Tsemppiä harjoituksiin!!