keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

KäsikkäinKukkakorttipostaukset jatkuvat. Puolivalmiita kortteja on olemassa useampiakin, mutta kohta viikko on mennyt naapurin papan vitriinin tyhjennyksen auttamisessa. Jos kauniit astiat ja korut kiinnostavat, niin tervetuloa tutkimaan listaa. Osa meni jo "ensimmäisessä aallossa", mutta paljon on jäljelläkin. Ja on siellä yksi käyttämätön lasten ompelukonekin minulta mukana :)

Eilen oli aivan kamala postipäivä. Tuli paketit Wildorchidsilta, Joanna Sheeniltä ja Angelasta. Nyt on varastot täynnä ja pitäisi saada valmista vaihteeksi aikaiseksi. Olisikohan ostokseton maaliskuu, ellei peräti huhtikuukin edessä haasteena? No jaa, Purppurataivaasta on tulossa muutama ennakkotilattu leimasin, mutta niitä ei lasketa.
Pitää jättää blogikierrokset väliin ettei tule uusia houkutuksia esiin ;)
#46

5 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Vautsi. Nämä leimakuvattomat korttisi ovat upeita. Minä en ole vielä niitä rohjennut tekemään, mutta pitääpä joku kerta testata.

yanmaneee kirjoitti...

cheap jordans
golden goose
jordan 1 off white
yeezy boost 350 v2
paul george shoes
curry 6 shoes
bape hoodie
kd13
off-white
kobe sneakers

theigh kirjoitti...

look at here cheap designer bags replica Go Here replica gucci bags imp source bag replica high quality

sorre kirjoitti...

en savoir plus répliques de sacs ysl Regardez ceci Louis Vuitton Dolabuy site ici Chrome-Hearts Dolabuy

sheasen kirjoitti...

replica bags los angeles fake hermes i2m75s6x99 replica kipling bags pop over to this website y2h23f7w67 replica louis vuitton bag replica bags online shopping c9h44t4u47 joy replica bags review web link y5c12j7a49 replica bags blog