tiistai 9. helmikuuta 2010

Uudet kuviotNäyttää siltä, että toimin tällä hetkellä taas vaihteeksi firman sisäänostajana ja esiteltävät korttituotokset ovat vähissä. Uusia leimasimia on vaikka kuinka paljon ja ystävän vinkistä vaarin ottaneena paperikukkiakin on tulossa melkein kilo :) Hänelle toivottelen antoisaa reissua britteihin.
Uusia korttejakin on teon alla ja tehtynä kesää varten varastoon melkoinen määrä, mutta esittely on nyt vähäistä.
Tämä Artsun pariskunta on uusimpia hankintojani ja kortista tuli taas varsin yksinkertainen, mutta kuva on verraten iso, joten paljon ylimääräistä ei korttiin mahdu ja sanoma on varmaankin varsin selvä. Golf on hauskaa eikä se ole ryppyotsaisten harrastus :)
Leimasimessa ei ole papan pöksyissä ruudutusta sen paremmin kuin lippiksessäkään, mutta ruudut vetelin tussilla kuvan päälle.
Tässä tilauskortti ystävänpäiväksi golffaavalle pariskunnalle.
.. ei nauhoja, ei kukkia, ei rusetteja, mutta kuitenkin pari kukkaa oli ihan pakko laittaa. Bägissä on glossy accentia ja muuten kimalteet ovat Sticklesin star dustia. Näissä en sitten säästellyt.
#29

3 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Voi, että et sitten pystynyt vastustamaan kukkia. Heikko luonne ;)
Uskon, että kivaa tulee olemaan briteissä... ainakin hyvällä porukalla mennään. Musikaaliakin päästään katsomaan - Mamma Mia -

Upea kortti. Ihanan voimakkaat värit kortissasi. Varsinkin tädin oranssi pusero on upea ja positiivisen värinen.

Eleonora kirjoitti...

Hih, ihq:)

amppa kirjoitti...

haha, täällä toinen samanmoinen ;))