sunnuntai 24. tammikuuta 2010

AkuMaijun kehotuksesta kuva Akusta, josta nykyisin puhun koko ajan. Aku on japaninpystykorva ja iältään 10 kk. Maailman ihanin koira joka teki ennen koirattomista ihmistä täysin faninsa 3 kk sitten kun muutti pojan luota Tampereelta tänne maalle Tammelaan.
Akun hoidon lisäksi pitäisi ehtiä käydä töissä ja tehdä kortteja sekä koruja. Kesällä tulee lisäksi puutarhanhoito. Ei ole ihan heti vapaa-ajanongelmia ja aika on kortilla kuten monella muullakin harrastajalla.

6 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Kaunis ja hyväturkkisen oloinen koiruli:) Usko tai älä, vaikka koira vie tavattoman paljon aikaa, rajoittaa menemiäsi ja turkin hoitokin vaatii myös omansa, niin sen kanssa viettämäsi aika kyllä palkitsee sinut:) Kuntosi paranee ja saat siitä uskollisen ystävän, joka ei arvostele sinua, eikä sinun tekemisiäsi:)

Carola / Calle kirjoitti...

Kyllä kaverilla on sitten hyvä ryhti. Mahtoiko namipala olla salaisuuden takana.

Minunkin nuorimmainen 'Monna-koira' oli viikonlopun kotona vietimme nk. ihania tyttöaikaa :) Ulkoillen ja askarrellen.

Kyllä koirat on ihania vaikka on niissä paljon hommiakin. Omistani en luopuisi mistään.

Heather kirjoitti...

Eija - he is so beautiful, such wonderful poise.
hugs Heather xx

maiju kirjoitti...

Kiva Eija kun laitoit Akun kuvan näytille... Akustahan on kasvanut jo iso ja reipas "poika". Tahdon päästä joskus vähän "lässyttämään" Akulle... Musta on niin ihana lässyttää koirille ;)
Terkkuja Akulle.

Eija kirjoitti...

Aku kiittää kehuista :)
Poika on kyllä hienossa kunnossa ja ryhti on ilman herkkupalojakin suorastaan sotilaalisen ylväs. Kiva olla kävelyllä kun etujoukoissa askeltaa toinen noin ryhdikäs.
Ja Maiju, Aku toivottaa sinut tervetulleeksi! Lepertely tuntuu uppoavan aina.

Heli Matero kirjoitti...

Kyllä on komea poika.