sunnuntai 27. joulukuuta 2009

The best things in lifeMukavaa Joulun jälkeistä elämää kaikille!

Minulla oli onni löytää vakikartonkipaikastani hopealle siftaavaa helmiäiskartonkia, minkä paksuus on mainiota stanssauksiin. Painoa en osaa sanoa, alle 180 grammaa kuitenkin varmasti. Kukan tein tästä samasta kartongista. Taustan viivat tein scorl-palilla, joka onkin jäänyt aivan liian vähäiselle käytölle.
Tein korupiikeistä kasan helmikoristeita, joihin käytin makeanvedenhelmiä, jotka ovat laatuluokaltaan sellaisia että niitä ei voi koruihin käyttää. Korttiaskarteluun ne kyllä käyvät aivan hyvin. Tässä pari niitä osittain kukan alla, hentoa vaaleanpunaista.
Leimasin on Inkadinkadon ja sen löysin Skräpteekistä, johon taidan eksyä useamminkin työmatkoillani. Tosi kiva oikeasti nähdä mitä on ostamassa. Tästä olen ennenkin kirjoitellut.
Tekstin taustajutun kohokuvioin cuttiksen taskulla, leikkasin irti ja nostin kortin pinnasta 3d-tarroilla.
Kukkaan käytin kahta erilaista stanssia, isompi on MakeMe! Skräpteekistä ja pienempi vuonna kivi hankkimani Creatimen stanssi, kukkien heteet ovat samalta ajalta. Kukkiin laitoin Encoren Ultimate Metallicin Satin Rose-väriä. Menee hyvin tuon hopeisen kartongin kanssa.
Kuva on tietysti aivan keltainen, vaikka kortti on hopeinen. Pitäisi lopultakin ostaa kunnon lamppu. Ehkä ensi vuonna. Sen verran on jo selvinnyt, että lampun pitää olla laajaspektrinen, jotta siitä on apua valokuvauksessa.

2 kommenttia:

Taava kirjoitti...

Todella tyylikäs.

TaijuS kirjoitti...

Ylellinen ja tyylikäs kortti!