sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Ei niin huonoa, ettei jotain hyvääkinPienessä kirkonkylässä asuva kortintekijä halajaa joskus päästä oikeasti hiplaamaan askartelutarvikkeita oikeaan kauppaan, eikä aina tilata netin kautta. Tietty, jos nettikauppoja ei olisi, niin tilanne olisi melkein toivoton.
Tällä viikolla ruokatunnilla Hämeenlinnassa kuljeksiessani törmäsin sattumalta uuteen askartelukauppaan, josta olin kyllä saanut vihiä muutamasta blogistakin. Skräpteekkihän se siinä oli Linnankadulla, ihan keskustassa. Bingo! Hämeenlinna esittää jotain positiivista :)
Pakko kertoa, että kaikki oli kivasti esillä ja tavaraa oli jo melko lailla, vaikka liike onkin uusi. Artsun Golden Oldiesit ovat huumorinsa puolesta lähellä omaani ja tämä Bingo sitten lähti mukaani. Teksti sopii monenlaisiin onnitteluihin.
Puuttuukohan tästä nyt jotain, esimerkiksi kukat kun näyttää niin autiolta? Annanpa tämän kortin olla kuitenkin ilman niitä.

4 kommenttia:

Karita kirjoitti...

Täydellinen kortti! :) Mielestäni ei kaipaa mitään lisukkeita. Kuva itsessään on todella hauska ja nauhat täydentävät kauniisti tuota kokonaisuutta. Ja värityksesi on kyllä kaunista.
Kiva lukea, että olit löytänyt Skräpteekkiin. Itse olen kerran käynyt siellä ja on kyllä aivan ihastuttava kauppa. Pieni, mutta silti monipuolinen :)
Hyvää alkanutta viikkoa Eija :)

Maaret kirjoitti...

Hulvattoman hauska kortti ja bling, blingiäkin kivasti! Karita jo ehti sanomaankin, että ei kaipaa mitään lisukkeita, hyvä näin!
Skräpteekissä poikkesin minäkin muutama viikko sitten ja positiivinen yllätys oli. Miia on myös tavattoman asiakaspalveluhenkinen ja ihana tyyppi, joten loistavaa tulevaisuutta kaupalle povaan!

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa tänne Hämeenlinnaan!
Kotituvan kuulumiset-blogista

Ritva kirjoitti...

Minustakaan ei kaipaa mitään - tuo tausta on niin kiva ja kuvaava. Mainio kuva ja onnistunut kokonaisuus!