torstai 24. syyskuuta 2009

PikkuleimasimiaTyö haittaa todella pahasti harrastuksia taas tällä hetkellä ja korttipuolella olen ollut lähinnä firman sisäänostajana, mutta pientä innostusta on havaittavissa. Puutarhassa olen kyllä touhunnut, mutta se onkin ollut hyvää vastapainoa sisällä työskentelylle ja puutarhassahan on ollut ilo olla, kun syksy on ollut lämmin ja aurikoinen. Taas kelpaa odotella kevättä ja ihmetellä silloin, mitä tulikaan syksyllä piilotettua kukkapenkkeihin.

Kortissa käytin pelkästään valkoista kartonkia ja leimasimilla Rubber Stamp Tapestryn seteistä Peruvian lily, Cherry blossoms, Pansy & daisy ja Clear tein kuviot. Tässä Clear -setissä on monenlaisia pitsimäisiä leimasimia ja käytin niitä reunoissa ja keskikuviossa taustana (ei tosin näy paljoakaan kuvassa, mutta kun klikkaa kuvasta niin.. hmm, on näyttö täynnä korttia. Jotain säätöä pitäisi osata tehdä Picasan puolella). Keskusympyrän olen kohottanut 3d-tarroilla ja tausta on leimattu myös näillä pikkuleimasimilla.
Korttia tässä näytöllä katsellessa tulin siihen tulokseen, että lisään ympyrässä olevien kukkien keskustoihin kultaglitteriä tipan.

3 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Vautsi Eija... Mielettömän upea lopputulos kortissasi. Tykkään kovasti.

Heli Matero kirjoitti...

Upea kokonaisuus. Nyt on ostettu saha...saa nähdä milloin kerkiän lenkkejä sahailemaan ja saamaan aikaan jotakin.

Eleonora kirjoitti...

Kaunis:)