perjantai 31. heinäkuuta 2009

Rippikortti tytölle


Taustan tein parilla cuttiksen kohokuviointitaskulla ja nauha on organzaa. Isommat kukat puretusta kynttilänmansetista ja pikkuruusut Purppurataivaan isosta kukkapaketista. Alimmalle kukalle annoin reunoihin samaa leimasinmustetta kuin kortin reunoissakin on, että sain sopivan sävyisiä kukkia. Risti on Sayilasta kuorrutettuna kultaisella glitterillä, koska teksti vaati ristiinkiin kultaa eikä firmassa ollut kuin hopeisia.
Tilasin paria eri laatua ristejä ja ovathan ohuita! Tilaussivullakin kyllä jo mainittiin tästä.

Harjoittelen tässä tuomaan kuvia suoraan Picasasta, mutta en saanut liitettyä kuin yhden kuvan tähän postaukseen. Olisiko jollakin vinkkiä miten se tapahtuu vai pitäisikö kysyä suoraan Maaretilta :)
Laitan toisen kortin sitten heti perään omana postauksenaan, vaikka alunperin näitä samaan suunnittelinkin.

4 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Upeita kortteja molemmat. Tykkään, tykkään.

Maaret kirjoitti...

No nyt meillä on tainnut pelata tämä telepatia, tai jotain sinnepäin ainakin:) Aika samalla pohjan tekotyylillä tänään mennään:)
Ihastuttavia kortteja ovat molemmat tekeleesi!
Tällä kertaa en kyllä voi olla avuksi tossa Picassan valokuvien siirtämisessä; Itselläni kun ei ole käytössä minkäänlaisia kuvankäsittelyohjelmia, enkä tohon ed. mainittuun ole tutustunut ollenkaan. Epäilen kuitenkin vahvasti, että et jostain syystä nyt vaan ole hiffannut kuvien siirtämistä, siis kahta samaan postaukseen, koska täytyyhän sen onnistua. Hyvää viikonloppua!

Eija kirjoitti...

Kiitti puhelinneuvoista Maaret. Taikanappula oli ctrl :)

Maaret kirjoitti...

Ole hyvä, kiva, että pystyin olemaan kuitenkin avuksi:)